Samenwerken met Turien & Co

Door een samenwerking met Turien & Co. aan te gaan, biedt u uw klanten een nog vollediger verzekeringsaanbod. Heeft uw relatie een klassieke auto, een exclusief kunstwerk of een tweede huis in het buitenland? Als specialist in het verzekeren van luxe bezittingen, bieden wij hiervoor bij uitstek de juiste verzekeringen.

Wilt u samenwerken met ons? Vul dan dit aanmeldformulier in. 

Samenwerkingsvoorwaarden

De voorwaarden die van toepassing zijn bij een samenwerking met Turien & Co. zijn hier te downloaden. Heeft u vragen over de samenwerkingsvoorwaarden? Neem dan contact op met onze commerciële binnendienst via telefoonnummer 072 5 181 942 of stuur een e-mail naar commercie@turien.nl.

Maatwerk oplossingen

Bent u op zoek naar een maatwerkverzekering die bij uw doelgroep past? Dan staan wij altijd open om samen met u op zoek te gaan naar een oplossing. Zo bieden wij een speciale Porsche verzekering.

Online mogelijkheden

Onze samenwerkende assurantieadviseurs hebben toegang tot mijnturien.nl. Hier kunt u van meerdere verzekeringen premies berekenen, offertes opvragen, vergelijkingen maken en verzekeringen afsluiten. Zo is uw klant verzekerd van advies op maat!

Al meer dan 2000 assurantieadviseurs gingen u voor en profiteren van de voordelen van een samenwerking met Turien & Co. Lees meer over onze werkwijze en missie & visie.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}