Turien & Co en adviseur

Een mooie combinatie, tikje eigenwijs

Wij zijn assuradeur én verzekeraar, Turien & Co. met een mix van Nederlandse en buitenlandse volmachten en Ansvar als duurzame en persoonlijke verzekeringsmaatschappij. Deze combinatie maakt ons wendbaar, sterk en soms een tikje eigenwijs. 
Wij hebben onze eigen visie en kiezen onze eigen weg, onafhankelijk van andere partijen. Wij streven naar productleiderschap. Waar mogelijk benutten we de kracht van onze eigen verzekeraar of we zoeken een risicodrager die in een bepaald product excelleert. Op die manier dragen wij bij aan het succes van onze assurantieadviseurs.

Waarom kiezen voor Turien & Co.?

In een markt waarin standaard de norm lijkt, kan het lastig zijn voor uw relatie de beste oplossing te vinden. Doordat wij verzekeraar en assuradeur zijn kunnen wij u en uw klant vele voordelen bieden. Wij zijn in staat om snel, kwalitatief goede én onderscheidende verzekeringsoplossingen en -diensten aan te bieden. 
Voor u willen wij een betrouwbare partner zijn, die met u meedenkt en begrijpt voor welke uitdagingen u staat als adviseur. Wij zijn anders dan andere verzekeraars en assuradeurs, omdat wij geloven in persoonlijk contact en in lange termijn relaties.

Meer dan alleen verzekeren

Onze verzekeringen kenmerken zich door persoonlijke, vakkundige en maatwerk dienstverlening. Daarnaast bieden wij u waardevolle extra’s, want wij gaan graag een stap verder.

Voor schadeherstel van auto’s hebben wij een uitgebreid servicegericht herstelnetwerk klaar staan. Bij Premium autoverzekeringen bieden wij herstel op maat. Wij werken met een selectie van taxateurs voor speciale (kunst)objecten en ondersteunen u bij het in kaart brengen van aansprakelijkheidsrisico’s. Onze unieke Liability Scan helpt u om het juiste advies aan uw relatie te geven. Verzuimcoaches waarborgen duurzame re-integratie bij tijdelijk arbeidsongeschikte werknemers van uw relaties. Ook bieden wij u op maat gemaakte marketingondersteuning aan.

En ten slotte organiseren wij inspirerende Turien & Colleges. Wij en deskundige sprekers informeren u over actuele veranderingen en trends in de markt. Kennis verzekerd, beter advies!

Meer dan standaard?

Wilt u ook meer dan standaard producten en diensten? Neem contact op met uw accountmanager of met de commerciële binnendienst van Turien & Co. Wij komen graag bij u langs. U kunt ons telefonisch bereiken via 072 5 181 942 of per e-mail via commercielebinnendienst@turien.nl.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}