Turien & Co. Autoshow

Zoals velen van u weten staan wij bekend om onze exclusieve autoverzekeringen. Deze zijn al jaren de basis van onze organisatie en we vinden het belangrijk om onze afkomst niet te vergeten. Wij hebben in de zomer van 2021 onze nieuwe generatie autoverzekeringen XL geïntroduceerd. Reden genoeg voor een talkshow én een webinar.

Webinar autoverzekeringen XL

Op 22 juli 2021 lanceerden wij onze nieuwe generatie autoverzekeringen XL. De vertrouwde PPP lijn geheel vernieuwd: nieuwe voorwaarden, nieuwe dekkingen en premies die uitstekend op uw klant zijn afgestemd. Wat er precies veranderd is? U ziet het in het webinar. Kijk het hieronder nog eens op uw gemak terug.


Autotalkshow

De online talkshow stond geheel in het teken van onze passie voor auto's. Tijdens de talkshow, die werd gepresenteerd door autojournalist Werner Budding, geven wij u een kijkje in de keuken van Turien & Co. Hoe ontstaat een premie vandaag de dag? En waarom is kwalitatief schadeherstel zo belangrijk? Op deze en nog meer vragen geven een aantal van onze collega's in de studio antwoord.


Op pad met Turien & Co.

Werner Budding is samen met Ron Kok en Jan Hamburger op bezoek geweest bij twee locaties die kwaliteit en service ontzettend hoog in het vaandel hebben staan. Bij de één gaan we wat dieper in op alle technologische snufjes die tegenwoordig in een "Premium" auto zijn terug te vinden. Heeft dit bijvoorbeeld gevolgen voor de kosten van een reparatie? Bij de ander kijken we wat er allemaal komt kijken bij het restaureren van een klassieker. Wat is beter voor de waarde? Helemaal restaureren of juist de huidige staat bewaren?

Met speciale dank aan Porsche Centrum Gelderland en S2 Classic Cars.

Meer informatie

Is uw interesse gewekt in onze nieuwe generatie autoverzekeringen XL?
Maak een offerte op Mijn Turien of neem contact op met uw regioteam.

Turien & Co. Assuradeuren

James Wattstraat 11
1817DC

Tel.: 0725181956

E-mail: communicatie@turien.nl

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}