Betaling van de premie

U dient de premie, inclusief de kosten en de assurantiebelasting vooruit te betalen. Dit betekent dat de premie door ons uiterlijk ontvangen moet zijn op de dag dat de periode van de verzekering ingaat. Deze datum noemen wij de premievervaldatum.
Onze betaalgegevens worden vermeld op onze brieven. Ook kunt u het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL56 ABNA 0411513419 t.n.v. Turien en Co. Assuradeuren onder vermelding van uw pakketnummer.

Betaling van de aanvangspremie en wijziging op de polis

Bij zowel de aanvangspremie als een mutatie op de polis zal het te vorderen bedrag verschuldigd zijn vanaf de 15e dag na verzending van de nota.

Wat gebeurt er bij het niet (op tijd) betalen van de vervolgpremie?

  • U ontvangt van ons eerst een betalingsherinnering. Indien wij de betaling niet ontvangen hebben binnen 30 dagen na de premievervaldatum, dan wordt de dekking op uw polis opgeschort. In geval van schade wordt er dan geen uitkering gedaan. Daarnaast behouden wij het recht voor uw polis te royeren. 
  • Als het gaat om een motorrijtuigverzekering dan wordt uw kenteken afgemeld bij de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Hierdoor loopt u het risico een boete te ontvangen van minimaal € 380 voor het bezitten van een onverzekerd voertuig. Ondanks opschorting van de dekking blijft u contractueel verplicht dit openstaande bedrag te voldoen.
  • De dekking gaat weer in op de dag nadat wij uw achterstallige premies en de eventuele incassokosten hebben ontvangen.
  • Op het moment dat de vordering overgedragen wordt aan een deurwaarder, wordt uw polis geroyeerd.

Hulp bij betalingsproblemen?

Neem contact op met uw assurantieadviseur, zij kunnen met u kijken of de bestaande verzekering nog bij u past.
Om uw financiële zorgen te verlichten kan de polis ook omgezet worden van jaarlijkse betaling naar betaling per half jaar, kwartaal of maandelijkse incasso.
Als u onverhoopt uw openstaande vordering niet kunt voldoen, neemt u dan contact op met onze debiteurenadministratie.

Doe de test op Geldfit

Heeft u financiële problemen of wilt u gewoon weten hoe u er financieel voorstaat? Doe de test op geldfit.nl. En ontvang persoonlijk advies met tips waar u direct mee aan de slag kunt!

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor