Waarom we met CNA gaan samenwerken

Recent heeft u in onze e-mailnieuwsbrief kunnen lezen dat we voor beroepsaansprakelijkeid met CNA gaan samenwerken. Hierbij ons verhaal achter de samenwerking met CNA.

Waarom CNA?

Op het gebied van Financial Lines, waaronder wij verstaan, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en cyber, zien we de portefeuille snel groeien. Geregeld organiseren wij voor deze producten inhoudelijke evenementen, stellen productvergelijkingen beschikbaar en helpen mijn collega’s Anoushka, Gert-Jan en Susan u telefonisch verder. Toch signaleerden wij met het groeien van de portefeuille dat er vooral op het gebied van beroepsaansprakelijkheid steeds vaker risico’s werden voorgelegd waarvoor wij geen verzekeringsmogelijkheden hadden en dat vonden we jammer!

Aan de hand van een enquête en het registeren van de (on)mogelijkheden hadden we al snel een lijstje met beroepsgroepen waar we graag (meer) mogelijkheden voor zouden willen: hypotheekbemiddelaars, energieconsultants, veiligheidsadviseurs, advocaten, patent- en merkenbureaus. Wat volgde was een uitgebreide marktverkenning en gesprekken met verschillende verzekeraars. Helaas bleek uit dit onderzoek dat er maar weinig verzekeraars zijn die hier mogelijkheden voor bieden.

Toen we in contact kwamen met CNA bleek al snel dat zij, vanuit hun internationale ervaring, veel verstand hebben van deze risico’s. Kort gezegd zijn we daarom gaan samenwerken met CNA. CNA vormt een perfecte aanvulling op de bestaande verzekeraars in onze Financial Lines propositie. Dit laatste is voor ons belangrijk. Een verzekeraar moet een aanvulling zijn op onze propositie. Een verzekeraar met dezelfde risk appetite biedt weinig voordelen voor u en uw relaties.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}