Autosalon 3

25-26 februari: Autosalon van het Noorden

Zet 25-26 februari 2023 maar alvast in de agenda, want dan komen de bruutste, snelste en mooiste supercars samen in Martiniplaza tijdens de Autosalon van het Noorden. En het leuke is, Turien & Co. Premium is hoofdsponsor van dit prachtige event in Groningen.


𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧? 
Nou honderden van de meeste exclusieve auto’s, supercars en hypercars en dat allemaal onder één dak. Zijn er dan alleen maar hedendaagse auto’s te zien? Nee zeker niet! Er zullen ook genoeg unieke klassiekers te bewonderen zijn. Op diverse themapleinen zijn auto’s te zien van verschillende merkdealers, maar ook gave privé collecties die je niet snel ergens anders tegenkomt. En wat te denken van de Formule 1 auto van Max Verstappen waarmee hij in het eerste seizoen in de Formule 1 reed? Dat wil je toch niet missen?
 
𝐔𝐧𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐂𝐚𝐫 𝐂𝐚𝐭𝐰𝐚𝐥𝐤
We mogen zeker de unieke Car Catwalk niet vergeten. Op de catwalk zie en hoor je al het moois voorbijkomen. Elke auto heeft een eigen verhaal, maar vooral een eigen geluid. Neem plaats op één van de duizenden tribunestoelen en laat je wegblazen door al het moois.
 
𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 𝐞𝐧 𝐢𝐧𝐟𝐨
Ga naar www.autosalonvanhetnoorden.nl voor meer informatie, (early bird) tickets of bekijk alvast een selectie van de prachtige bolides die je gaat zien tijdens de autosalon.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}