Pilot: 3 maanden gratis cybersecurity voor jouw klanten

De beveiligingseisen die verzekeraars aan MKB-bedrijven stellen om een cyberverzekering af te kunnen sluiten, worden steeds strenger. Dat is begrijpelijk als je je realiseert dat de digitale dreiging onverminderd groot is en de schadelast elk jaar toeneemt. Een gemiddeld cyberincident kost bij een MKB-bedrijf in Nederland zo’n € 270.000. Om de adviesrol op het gebied van cyberverzekeringen te vergemakkelijken is per 1 januari 2024 met een selecte groep adviseurs een interessante pilot gestart met 1Key en het cyberproduct van Zurich. Op verzoek van een aantal adviseurs hebben wij besloten de pilot open te stellen voor alle adviseurs.

Cybersecurity, een vak apart
Veel van jouw zakelijke klanten zullen zeggen: “mijn IT-partner heeft dat allemaal al geregeld”. Traditionele IT-dienstverlening richt zich echter vooral op het operationele gedeelte van systemen (denk aan performance, accountbeheer en optimalisatie). Het veilig houden van de systemen is, door de sterke opkomst van cyberrisico’s, een vak apart geworden. Cybersecurity is sterk aan verandering onderhevig omdat hackers hun werkwijze regelmatig veranderen en steeds nieuwe manieren vinden om toegang tot beveiligde IT-omgevingen te krijgen. 

Meer informatie over de pilot
Wil je meer informatie over de pilot? Kijk dan op de webpagina www.1key.nl/turien-pagina.

Wil je deelnemen?
Het is nog tot 1 april 2024 mogelijk om deel te nemen aan de pilot en jouw relatie 3 maanden gratis cybersecurity aan te bieden. De pilot is alleen van toepassing op cyberverzekeringen die bij Zurich ondergebracht worden en wordt automatisch zichtbaar in ons Financial Lines Portaal bij een acceptabel risico.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}