Terugkijken Turien Autoshow

We hopen natuurlijk dat je onze Turien autoshow hebt gekeken op 30 november. Maar mocht je de show gemist hebben dan kun je deze nog eens rustig terugkijken.

Vanuit de showroom van Bruijns Auto vol met prachtige auto's en met autojournalist Werner Budding als presentator nemen we je mee in de wereld van auto's en het verzekeren ervan.

Wat kun je verwachten?
Aan tafel schoven naast collega's uit onze eigen organisatie, die inzichten geven over onze autoverzekeringen en de doorontwikkeling hiervan, ook externe gasten aan. Zo vertelt verkeersgedragtherapeut Wilmar Pater over het fenomeen rij-angst en wat je hieraan kunt doen. Verder gaat Sjoerd Peereboom van ClassicCarRatings verder in op de pilot die we gestart zijn voor het online taxeren van klassiekers. Wat zijn de ervaringen en zit er toekomst in?

Op bezoek bij Vintage on Volt
Het ombouwen van oude Land Rovers naar een elektrische variant om ze een tweede leven te bieden. Dat is waar het bij Vintage on Volt om draait. Jan Hamburger is samen met Werner op bezoek geweest om te praten over deze bijzondere carriereswitch van de eigenaar. Jan is verder op zoek naar een vervanger voor zijn huidige leaseauto. Dit en de toekomst van de elektrische auto bespreken ze in de nieuwe Lotus Eletre als onderdeel van de autoshow. 

Veel kijkplezier!

 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}