Turien & Co. zet met Acumen in op meer gebruiksgemak voor werkgevers

Vanaf augustus vervangen wij het portaal waarin werkgevers ziekmeldingen doorvoeren op het gebied van inkomensverzekeringen. Het nieuwe werkgeversportaal verhoogt het gebruiksgemak van werkgevers en biedt assurantieadviseurs informatie over de ontwikkeling van het verzuim binnen de organisatie.

Vaak nog dubbele melding

Sergio Petrone, Productspecialist Inkomensverzekeringen bij Turien & Co., geeft aan dat er in Nederland nog veel werkgevers zijn die het verzuim zowel bij de verzekeraar als bij de arbodienst moeten melden. Wij vinden dat dit niet meer past bij deze tijd en streven ernaar om één loket aan te bieden. Het merendeel van de arbodiensten werkt hier graag aan mee. Ook het jaarlijks naverrekenen van verzuimverzekeringen is Sergio een doorn in het oog. Een hoop administratie waar een werkgever, zijn adviseur en wij niet op zitten te wachten.

Veel mogelijkheden nieuwe portaal

Bij de overstap naar een ander werkgeversportaal zijn er vele belangen waarbij we rekening gehouden hebben vertelt Jack Groot, projectleider bij Turien & Co. De gebruiksvriendelijkheid voor de werkgever staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zien we bij inkomensverzekeringen ook een rol voor de assurantieadviseur om de algemene schadelast met een werkgever te bespreken. Hiervoor bieden we de adviseur verschillende rapportagemogelijkheden. Het nieuwe portaal voorziet in afgebakende rollen en rechten die het gebruik van het portaal voor deze verschillende gebruikers mogelijk maken. Ook wordt het naverrekenen van inkomensverzekeringen met het nieuwe portaal een stuk makkelijker. Verder moet de datakwaliteit minimaal hetzelfde blijven of verbeteren geeft Jack aan. Deze data gebruiken wij voor onze eigen analyses en rapportages aan onze volmachtgevers. Tot slot dient het portaal met verschillende arbodiensten gekoppeld te worden. Op basis van een uitvoerige voorselectie zijn wij de samenwerking met Acumen aangegaan voor ons nieuwe werkgeversportaal.

Toekomstbestendig

Sergio vertelt dat Turien & Co. zich met het nieuwe werkgeversportaal opmaakt voor het komende inkomensseizoen. Wij verwachten dat de coronacrisis en MKB ontzorgverzekeringen zullen gaan leiden tot een hoop beweging in de markt. Wij ondersteunen onze adviseurs hierbij met een uitgebreide adviestool met daarin met onze vijf volmachtgevers (Avéro Achmea, Bovemij, De Amersfoortse, De Goudse en Nationale Nederlanden) op het gebied van inkomensverzekeringen.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}