Ontzorg

Uitbreiding Inkomensportaal met MKB Verzuim-ontzorgverzekering van a.s.r.

Goed nieuws! Wij hebben ons inkomensportaal verder uitgebreid met de Verzuim-ontzorgverzekering van a.s.r. Naast de al bestaande verzekering van Nationale Nederlanden, kunt u nu dus ook de Verzuim-ontzorgverzekering van a.s.r. afsluiten.

In deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Ook onze partner ArboNed laten wij aan het woord over het uitgebreide casemanagement bij deze verzekering.

Doel en doelgroep voor de MKB Verzuim-ontzorgverzekering 
De MKB Verzuim-ontzorgverzekering is een uitstekende oplossing voor de kleine werkgever. Naast een conventionele verzekering heeft deze verzekeringsoplossing de volgende voordelen.

Voordelen Verzuim-ontzorgverzekering 

  • Eigen casemanager voor zowel de werkgevers als werknemer.
  • Extra premiestabiliteit.
  • Poortwachterproof.
  • Complete vergoeding van de re-integratie activiteiten zoals interventies.

Kortom veel meer duidelijkheid bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer. Hierdoor wordt de werkgever, maar ook de arbeidsongeschikte werknemer zoveel mogelijk ontzorgd.

MKB Nederland
MKB Nederland heeft een scan ontwikkeld om werkgevers te helpen in te schatten wat de kosten zijn bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer. Erg handig en zinvol om uw relatie ook deze scan te laten invullen. Na afloop ontvangen jullie direct de resultaten.

ArboNed
Het is bij ons mogelijk de MKB Verzuim-ontzorgverzekering af te sluiten in combinatie met het arbodienstpakket van ArboNed. Bij (dreigend) langdurig verzuim of een arbeidsconflict wordt de vaste ontzorgcasemanager van ArboNed ingeschakeld.

Wilt u weten wat de ontzorgcasemanager van ArboNed precies doet? En waarom werkgevers daar zo tevreden over zijn? André Maessen vertelt het u in deze korte video.

Direct af te sluiten

De MKB Verzuim-ontzorgverzekering is een uitstekende verzekeringsoplossing voor de kleine werkgever die ontzorgd willen worden en zich op hierdoor meer bezig kunnen houden met ondernemen. De Verzuim-ontzorgverzekering is direct af te sluiten via ons inkomensportaal in Mijn Turien. Neem meteen een kijkje en vergelijk eenvoudig de verschillende aanbieders.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}