Vernieuwingen autoverzekering XL

We hebben bij Turien & Co. een passie voor autoverzekeringen. We vinden het leuk om met vernieuwingen te komen en onze adviseurs en klanten hiermee te verrassen. Dat zullen we ook blijven doen. We luisteren graag naar onze adviseurs, want wie kent de eindrelatie nou het best? Juist, jullie! Daarom zijn we blij dat we met zoveel gepassioneerde adviseurs samenwerken. Samen zorgen we ervoor dat we onze autoverzekeringen kunnen blijven vernieuwen. We vertellen dan ook graag welke vernieuwingen we nu weer hebben doorgevoerd. In onze vorige nieuwsbrief heb je kunnen lezen over de doorontwikkeling van ons premiemodel, maar er is dus meer 😊.

Vrijwillig verhoogd eigen risico
Het is vanaf nu mogelijk om een vrijwillig verhoogd eigen risico van € 500 of € 1000 euro te kiezen bij onze Primair, Prima en Prima EV XL autoverzekeringen. Kiest verzekerde bijvoorbeeld voor extra € 1000 eigen risico kan dat tot wel 18,5% schelen op de bruto Casco premie. Bij € 500 is dat 10%. Bij het maken van een offerte in Mijn Turien kun je direct deze optie meenemen in de premieberekening. Doe er je voordeel mee.

Rijangst training
Een schade kan grote impact hebben. Naast materiele schade kan een schade ook heel wat veroorzaken bij de persoon die de auto bestuurt. De schade aan de auto lossen we natuurlijk zo snel mogelijk op, maar wat als de schade ervoor zorgt dat je klant niet meer durft te rijden of met angst in de auto zit. Dat is toch verschrikkelijk. Daarom bieden we nu de mogelijkheid aan verzekerden om na een schade een rijangst training te volgen. Diverse partijen bieden een Rijangst training aan, waaronder bijvoorbeeld de ANWB, maar vaak ook lokale rijscholen. Verzekerde is vrij om zelf een partij hiervoor te kiezen. Deze bijzondere uitbreiding is een standaard onderdeel van de SVI-dekking Prima (€ 500) en Premium (€ 1000). Goed om op te letten bij het sluiten of bijsluiten van deze dekking. Op dit moment heeft ruim 27% van de polissen deze dekking.

Wisselaccu
Nog niet veel elektrische auto’s hebben het, een wisselaccu. Op het moment van schrijven zelfs nog maar twee automerken, maar als we de berichten mogen geloven zijn er meer autofabrikanten die in de toekomst gebruik willen maken van een wisselaccu. Voor de klant kan het interessant zijn om dan bijvoorbeeld voor een vakantie tijdelijk te kiezen voor een grotere accu.  Omdat deze grotere accu dan niet in het verzekerd bedrag van de auto zit, maar wel tijdens het rijden een essentieel onderdeel is van het voertuig geven wij vanaf nu standaard ook dekking op deze wisselaccu bij onze Prima XL elektrische autoverzekering. En dat gratis en voor niets. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Pechhulp in Nederland en Europa
And last but zeker not least heb je vanaf nu de mogelijkheid om pechhulp mee te verzekeren bij de autoverzekering. Niet vernieuwend, maar wel een veelgevraagde uitbreiding. We bieden hiervoor twee smaken aan: dekking in Nederland of dekking in Nederland en Europa (standaard inclusief woonplaatsdekking). Deze pechhulpdekking kan direct worden afgesloten bij de Primair XL, Prima XL en Premium XL autoverzekering.

Kosteloze verlengde nieuwwaarde bij actiemodellen
De Kia Niro, Skoda Enyaq en Volvo XC40 komen je natuurlijk bekend voor en krijg je vast vaak ook aangeboden om te verzekeren. Het zijn auto’s die zowel zakelijk als particulier goed verkocht worden en daarom vinden we het belangrijk om hier wat extra’s voor te doen. Vandaar dat we nu kosteloos voor deze modellen een verlengde nieuwwaarderegeling aanbieden. Nu dus vijf jaar in plaats van de standaard drie jaar. Deze actie geldt voor nieuwe verzekeringen en autowijzigingen in de periode van 1-10-2023 tot 1-1-2024. 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}