Wat doen we?

Samen met verzekeraars ontwikkelen wij producten en diensten op maat

Met een omvang groot genoeg om de benodigde investeringen te doen, maar niet te groot om individueel maatwerk te kunnen leveren, onderscheiden wij ons van de markt. Afwijkende dienstverlening is mogelijk en werken met Service Level Agreements is voor ons al nagenoeg standaard.

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw doelgroep? Dan zoeken wij graag samen met u naar het juiste product. Neem hiervoor contact op met onze Commerciële Binnendienst via telefoonnummer 072 5 181 942 of per e-mail: commercie@turien.nl.

Assuradeur

Wij bieden als een van de grootste assuradeuren in Nederland een uitgebreid pakket aan verzekeringen van meerdere verzekeraars. Hierbij treden wij op als gevolmachtigde partij. Dit houdt in dat wij de werkzaamheden uitvoeren, namens de verzekeraar, die de verzekeraar gewoonlijk zelf uitvoert. U kunt hierbij onder andere denken aan het accepteren, wijzigen en beëindigen van verzekeringen en het innen van verzekeringspremies.

Naast deze administratieve werkzaamheden verzorgen wij tevens de schadebehandeling, marketing en verkoop. Al deze werkzaamheden voeren wij uit namens de verzekeraar. Als u dus via ons een verzekering afsluit, dan sluit u deze af met de verzekeraar. Wij zijn geen contractspartij bij uw verzekering, maar de uitvoerder namens de verzekeraar. In ons dienstverleningsdocument vindt u meer informatie over onze werkzaamheden.

Assurantieadviseurs

Wij distribueren onze verzekeringen via ongeveer 2.000 samenwerkende assurantieadviseurs. Wij bemiddelen en adviseren niet. Een verzekering moet goed geregeld zijn. Wie kan u daar nou bij beter bij helpen dan uw lokale adviseur? Zij kunnen goed risico’s inschatten en, rekening houdend met uw persoonlijke situatie, u het beste advies geven. Daarom kiezen wij ervoor om samen te werken met assurantieadviseurs.

De voordelen van een assurantieadviseur:

  • Een adviseur geeft advies op basis van uw specifieke situatie.
  • Een adviseur kan de markt vergelijken en dus meerdere producten van verschillende aanbieders aandragen.
  • Een adviseur is onafhankelijk.
  • Een adviseur is vakbekwaam.
  • Neemt alle financiële, juridische en fiscale opties mee.
  • Persoonlijk contact.

Contact

Neem contact op uw met assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}