Turien proposities

Bij Turien & Co. zijn wij van oudsher sterk in nicheverzekeringen en richten wij ons op verzekeringsproducten en –diensten die bijdragen aan het succes van onze assurantieadviseurs. Ons palet verzekeringen maakt dit mogelijk en kenmerkt zich door persoonlijke, vakkundige en maatwerk dienstverlening. Om dit overzichtelijk te maken hebben wij de verzekeringen onderverdeeld in een vijftal kernproposities.

Automotive

Door onze jarenlange ervaring in de automotive markt hebben wij een geheel eigen visie ontwikkeld voor exclusieve autoverzekeringen. Onze aanpak is de afgelopen jaren bijzonder succesvol gebleken. U profiteert daarvan. Heeft u privé bijzondere of klassieke auto’s of bedrijfsmatig een wagenpark, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Premium

Turien & Co. is een gerenommeerde partij voor verzekeringen voor vermogende particulieren. Van oudsher zijn wij in de markt bekend door onze propositie voor dure en exclusieve auto’s. Daarnaast hebben wij al ruim tien jaar een volwaardig schadepakket voor de vermogende particulier. Naast de autoverzekeringen kunt u bij ons terecht voor onder meer Premium woonhuis-, inboedel-, vakantiehuis-, recreatie-, kostbaarheden- en kunst-verzekeringen. Deze verzekeringen zijn speciaal afgestemd op uw wensen en behoeftes. Daarmee bieden wij privébezittingen en -vermogen first-class bescherming www.turienpremium.nl.

Financial lines

Naast algemene aansprakelijkheids- en werkgeversaansprakelijkheidsverzekeringen bieden wij ook niet-alledaagse aansprakelijkheidsverzekeringen, zoals verzekeringen voor cyber, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid. In de Nederlandse markt zijn wij één van de pioniers op het gebied van cyberverzekeringen voor het MKB. Voor beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid bieden wij producten aan van diverse verzekeraars, afgestemd op verschillende doelgroepen.
Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn zeer adviesgevoelig. De verzekeringsmarkt voor aansprakelijkheid is erg dynamisch. Nieuwe (cyber)risico’s, wetten en jurisprudentie betekenen dat aansprakelijkheidsrisico’s regelmatig veranderen en ook toenemen. Onze specialisten zijn goed thuis in de producten van meerdere verzekeraars en kunnen u door hun jarenlange ervaring helpen bij het geven van het juiste advies.

Goed werkgeverschap

Werknemers kunnen onverhoopt bij een ongeval betrokken raken. Dit brengt risico’s met zich mee die grote financiële gevolgen kunnen hebben voor de continuïteit van de onderneming. Naar aanleiding van het Arena-arrest waren wij de eerste partij met een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.

Mede door onze jarenlange expertise is deze verzekering doorontwikkeld tot WEGAS XL. Goed werkgeverschap betekent dat u niet alleen verzekerd kan zijn voor datgene waarvoor u volgens de laatste wetgeving of jurisprudentie schadevergoedingsplichtig bent, maar ook voor de overige schade die een werknemer tijdens werkgerelateerde activiteiten oploopt.

Inkomen

Naast WEGAS XL bieden wij inkomens-verzekeringen van meerdere verzekeraars aan. U vindt hiermee altijd een product of dienst die het best bij uw wensen past. Met onze offertetool is het mogelijk om makkelijk en snel online offertes van een ruime selectie aan maatschappijen te ontvangen. De premies worden online berekend, de offertes kunnen direct worden omgezet in een polisaanvraag. Uniek in de markt!

Voor werkgevers met een tijdelijk arbeidsongeschikte werknemer kunnen wij zorgen dat zij door onafhankelijke verzuimcoaches actief ondersteund worden bij duurzame re-integratie.

Naast verzuimcoaches bieden wij u keuze uit alle arbodiensten van de verzekeringsmaatschappijen. Om het u makkelijker te maken, hebben wij op basis van onze jarenlange ervaring zelf een aantal preferred suppliers geselecteerd. Deze bieden aantoonbaar de beste servicegerichte en meest duurzame re-integratie dienstverlening. Als u een vraag heeft over een arbodienst of een offerte, dan staan onze specialisten graag voor u klaar.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}