Schade melden

LET OP: Op dit moment zijn er langere wachttijden dan wij gewend zijn voor expertise en schadeherstel door capaciteitsproblemen bij de expertisebureaus.

Uw adviseur als eerste aanspreekpunt

Een ongeluk zit in een klein hoekje. In zo'n situatie wilt u natuurlijk direct worden geholpen. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met uw adviseur voor verdere begeleiding. Weet u niet wie uw adviseur is? Deze vindt u hier terug op uw polisblad. 

Verkeert u in nood?

Bevindt u zich op dit moment in een noodsituatie? Neem dan contact op met de juiste hulpverleningsdiensten. De contactgegevens vindt u hieronder.

Soort verzekering Hulpverleningsdienst Telefoonnummer
Motorrijtuigen VHD Alarmcentrale +31 88 877 80 35
Woning- en inboedelverzekering Woonservice +31 72 5 181 929
Reisverzekering Ansvar Alarmcentrale +31 (70) 314 53 53

Auto gestolen?

Controleer op uw polis of u verzekerd bent voor inbraak, vermissing of diefstal. Bij de dekking beperkt casco of volledig casco is dit het geval. U dient zo spoedig mogelijk aangifte te doen bij de politie en bij uw adviseur. Stuur in ieder geval een volledig ingevuld en ondertekend schadeformulier, samen met de originele kennisgeving van aangifte bij de politie, naar uw adviseur.

Let op: U dient de diefstal ook direct te melden bij Stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit. Dit kan via telefoonnummer 055-741 00 01 of via de website: www.stichtingvbv.nl.  

Aanvullende informatie

Wij kunnen het ons voorstellen dat u zicht afvraagt wat u moet doen in het geval een schade. Wij geven u graag wat meer informatie, zodat u goed voorbereid bent. Klik op één van de onderstaande categorieën voor meer informatie over dit onderwerp.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}