Coronavirus

Wij krijgen veel vragen over de consequenties van het coronavirus op de verschillende verzekeringen. Graag attenderen wij u op een aantal belangrijke websites. Deze websites bevatten veel informatie en antwoorden op uw vragen. Waar deze pagina's niet volledig zijn proberen wij meer informatie te verschaffen door middel van een FAQ.

Lees ook: Onzekerheid levering onderdelen door Coronavirus

Belangrijke links

  • Verbond van verzekeraars
  • Rijksoverheid
  • De Kamer van Koophandel                                             
  • UWV                                                                                                
  • Schadegarant                                                                   
  • RIVM 

Reis- en annuleringsverzekeringen

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep, dat merken onze schadebehandelaars ook. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw Reis- en Annuleringsverzekering. Daarom hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Onze Rijksoverheid heeft het dringende advies gegeven om voorlopig geen reizen te maken of te boeken, tenzij het strikt noodzakelijk is. Gaat u toch op reis naar een land met reisadvies code geel? Weet dan goed waarvoor u verzekerd bent. Bijvoorbeeld als het reisadvies vlak voor óf tijdens uw reis verandert naar code oranje of rood.

Zit u nog met vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van uw reisverzekering of annuleringsverzekering als het gaat om corona.

Reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Volg de ontwikkelingen via het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de media. Bent u op dit moment in het buitenland? Dan adviseren we de instructies van lokale autoriteiten op te volgen.

Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vindt u de meest actuele informatie en reisadviezen over de situatie in uw vakantiegebied. U kunt ook met ze bellen. Houd contact met uw vervoersmaatschappij of touroperator en volg het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bekijk hier het reisadvies

Op Rijksoverheid.nl vindt u ook veelgestelde vragen en antwoorden over reizen. Op de website van Autoriteit Consument & Markt is allerlei actuele informatie te lezen over uw reisrechten in verband met het coronavirus. De meest recente voorwaarden kunt u terugvinden onder het kopje voorwaarden en documenten rechts bovenaan deze pagina.

Calamiteitenfonds

Het Calamiteitenfonds heeft gemeld dat er geen garantieregeling is als het gaat om ziektes of epidemieën.

Inkomensverzekeringen

Kijk voor meer informatie over de verschillende producten ook op de websites van onze risicodragers.

FAQ

FAQ Inkomensverzekeringen

Zakelijke verzekeringen

Via onderstaande links wordt u verwezen naar de website van Hiscox, DAS en ARAG. Deze website worden voortdurend bijgewerkt met het laatste nieuws en veelgestelde vragen omtrent het coronavirus

Meer informatie

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie. Neem dan contact op met uw adviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}