Inkomen

Heeft u een verzuimverzekering bij ons gesloten? Dan bieden wij u de toegang tot ons verzuimportaal. Hier kunt u digitaal uw verzuimadministratie bijhouden. Het portaal ondersteunt u bovendien bij de re-integratie van verzuimende werknemers. Indien er gekozen wordt voor één van de arbodiensten uit onze providerboog informeert u met één muisklik de arbodienst én wordt uw verzuimmelding doorgestuurd naar onze afdeling voor verdere behandeling van uw claim. U hoeft niet apart een schademelding te doen. Indien u, in overleg met onze afdeling, kiest voor een afwijkende arbodienst, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de melding aan de arbodienst.

Reactietermijn verzuimmelding
Wij nemen uw verzuimmelding in behandeling en reageren zo snel mogelijk. De uiterste reactietermijn is 10 werkdagen. 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met één van onze specialisten. Zij zijn te bereiken via 072 5 181 963 of stuur een e-mail naar Team.Inkomensverzekeringen.Schade@turien.nl. Zij helpen u graag.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}