Beschadiging van baggage

Indien uw bagage tijdens de reis beschadigd is geraakt verzoeken wij u om het beschadigde goed tot na de afhandeling van uw reisschade in bezit te houden. Doet u dit niet, dan verliest u mogelijk recht op een schade uitkering.

Wij verzoeken u om voorafgaand aan het melden van de schade contact op te nemen met uw adviseur en te controleren of u de juiste dekking heeft meeverzekerd en welk eigen risico er van toepassing is.

Om deze schade zo goed mogelijk in behandeling te nemen verzoeken wij u om de volgende stukken in ieder geval mee te sturen;

  • Schadeformulier voor de Reisverzekering;
  • Boekingsbevestiging van de reis;
  • Aankoopnota of pinafschrift van het beschadigde goed;
  • De pro-forma reparatienota om het beschadigde te herstellen;

Houdt u er rekening mee dat wij mogelijk de beschadigde bagage opvragen en dat er maximum verzekerde bedragen staan vermeld in de voorwaarden van uw verzekering. Uw adviseur kan u hier meer over vertellen.

Wij kunnen de schade aan uw bagage vergoeden. Welk bedrag u terugkrijgt hangt af van de waarde van uw bagage. Met deze afschrijvingslijst stellen wij vast wat die waarde is. 

Na ontvangst van de stukken van uw adviseur zullen de schademelding vervolgens in behandeling nemen en deze op basis van de voorwaarden beoordelen.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}