Ik heb mijn reis voortijdig moeten afbreken

Bent u eerder teruggekeerd naar Nederland dan dat oorspronkelijk bedoeld was? Dan heeft u mogelijk recht op vergoeding van bepaalde kosten. Wij verwijzen u voor het melden van de schade naar uw assurantieadviseur of de voorwaarden die van toepassing zijn. In het vervolg leggen wij u kort uit hoe u de schade het beste bij ons kunt aanmelden. Indien u nog in het buitenland bent dan adviseren wij u om per direct de Ansvar alarmcentrale te contacteren op telefoonnummer +31 (70) 314 53 53.

Voortijdige terugkeer
Bij voortijdige terugkeer van het vakantieadres naar Nederland kunnen er verschillende kosten door u gemaakt zijn. Denk hierbij aan telecommunicatiekosten, maar ook extra tickets, hotels en andere verblijfskosten. Deze kosten nemen wij in behandeling op de Reisverzekering.

Indien u een Annuleringsdekking bij uw doorlopende Reisverzekering heeft afgesloten, dan heeft u mogelijk recht op niet gebruikte reisdagen.

Wij adviseren u om na de reis contact op te nemen met uw adviseur voor het indienen van de claim. Uw assurantieadviseur helpt u met het melden van de schade.

Om uw schade zo goed mogelijk in behandeling te nemen verzoeken wij u om de volgende stukken in ieder geval mee te sturen;

  • Schadeformulier voor de Reisverzekering en/of Annuleringsverzekering.
  • Boekingsbevestiging van de reis.
  • Dossiernummer van de Turien Alarmcentrale.
  • Overzicht van de door u gemaakte extra reis- en verblijfkosten, met zoveel mogelijk bonnen of pinafschriften.
  • Bewijs waaruit de reden van het voortijdig terugkeren naar Nederland word ondersteund of bevestigd.

Na ontvangst van de stukken van uw adviseur zullen we de schademelding vervolgens in behandeling nemen en deze op basis van de voorwaarden beoordelen. 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}