Verlies van bagage

Het verliezen of vergeten van bagage is verzekerd. Echter dient u wel rekening te houden met een verplichting uit de voorwaarden. Hierin is namelijk bepaald dat u te allen tijde aangifte/melding dient te doen van het verlies bij een plaatselijke instantie, het hotel, de reisleiding óf organisatie waar u mee reist. U dient een schriftelijke bevestiging hiervan te kunnen overleggen.

Daarnaast dient u in een aanvullende toedracht aan te geven wat u er aan heeft gedaan om de bagage mogelijk terug te krijgen. Heeft u contact gehad met de luchtvaartmaatschappij of het hotel om navraag te doen of het goed gevonden is? Stuurt u deze bewijzen dan mee.

Tevens verzoeken wij u om voorafgaand aan de melden van de schade contact op te nemen met uw adviseur en te controleren of u de juiste dekking heeft meeverzekerd en welk eigen risico er van toepassing is.

Om deze schade zo goed mogelijk in behandeling te nemen verzoeken wij u om de volgende stukken in ieder geval mee te sturen;

  • Schadeformulier voor de Reisverzekering;
  • Boekingsbevestiging van de reis;
  • Aangiftebewijs van politie, reisleiding, hotel, enz;
  • Aankoopnota(’s) of pinafschrift(en) van verloren goed(eren);
  • Aanvullende toedracht en bewijs.

Houdt u er rekening mee dat er maximum verzekerde bedragen staan vermeld in de voorwaarden van uw verzekering. Uw adviseur kan u hier meer over vertellen.

Na ontvangst van de stukken van uw adviseur zullen we de schademelding in behandeling nemen en deze op basis van de voorwaarden beoordelen.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}