Verlies van baggage

Het verliezen of vergeten van bagage is verzekerd. Echter dient u wel rekening te houden met een verplichting uit de voorwaarden. Hierin is namelijk bepaald dat u te allen tijde aangifte/melding dient te doen van het verlies bij een plaatselijke instantie, het hotel, de reisleiding óf organisatie waar u mee reist. U dient een schriftelijke bevestiging hiervan te kunnen overleggen.

Daarnaast dient u in een aanvullende toedracht aan te geven wat u er aan heeft gedaan om de bagage mogelijk terug te krijgen. Heeft u contact gehad met de luchtvaartmaatschappij of het hotel om navraag te doen of het goed gevonden is? Stuurt u deze bewijzen dan mee.

Tevens verzoeken wij u om voorafgaand aan de melden van de schade contact op te nemen met uw assurantieadviseur en te controleren of u de juiste dekking heeft meeverzekerd en welk eigen risico er van toepassing is.

Om deze schade zo goed mogelijk in behandeling te nemen verzoeken wij u om de volgende stukken in ieder geval mee te sturen;

  • Schadeformulier voor de Reisverzekering;
  • Boekingsbevestiging van de reis;
  • Aangiftebewijs van politie, reisleiding, hotel, enz;
  • Aankoopnota(’s) of pinafschrift(en) van verloren goed(eren);
  • Aanvullende toedracht en bewijs.

Houdt u er rekening mee dat er maximum verzekerde bedragen staan vermeld in de voorwaarden van uw verzekering. Uw assurantieadviseur kan u hier meer over vertellen.

Wij zullen de schademelding vervolgens in behandeling nemen en deze op basis van de voorwaarden beoordelen.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor