Taxatie-actie: laat tijdelijk voordelig uw klassieke auto taxeren

Welkom op de Turien & Co. taxatie-actie pagina. Een cruciaal aspect van een klassiekerverzekering is natuurlijk de waarde die uitgekeerd wordt in geval schade of total loss. Daarom is een gedegen taxatierapport ontzettend belangrijk.

Wij werken al jarenlang samen met CED Mobility op het gebied van taxaties. Een rapport van hen is kiezen voor zekerheid. Daarom hebben we nu een mooie actie die we onze klanten mogen aanbieden. De komende maanden (16 mei t/m 31 augustus 2022) geven wij namelijk taxaties gratis of tegen flinke korting aan klanten die een nieuwe klassiekerverzekering bij ons afsluiten. U bent daarmee verzekerd van een deskundig uitgevoerde taxatie en bijbehorende rapportage die door ons volledig geaccepteerd wordt.

Wij bieden u hiervoor in samenwerking met CED Mobility de volgende drie taxatiemogelijkheden:

  1. De volledige online taxatie (voor taxaties tot € 15.000)
  2. De taxatie op afstand, met behulp van videobellen (voor taxaties van € 15.000 tot € 30.000)
  3. De fysieke taxatie (voor taxaties vanaf € 30.000)

Met deze actie betaalt u:

  • € 0 voor een online taxatie (normaal € 100)
  • € 55 voor een taxatie op afstand (normaal € 130)
  • € 95 voor een fysieke taxatie (normaal € 170)
Let op: voor de fysieke taxatie en taxatie op afstand dient u eerst het volledige bedrag (€130 of € 170) te voldoen. Nadat de taxatieopdracht door ons is goedgekeurd krijgt u binnen 10 werkdagen € 75 teruggestort. Dit storten we terug op het rekeningnummer dat u heeft doorgegeven aan CED bij het maken van een afspraak. Voor de online taxatie hoeft geen vooruitbetaling te worden gedaan.

Taxatie inplannen
Heeft u in de actieperiode een nieuwe klassiekerverzekering bij ons aangevraagd? Mooi, dan kan er direct gebruikgemaakt worden van deze actie. Klik op de button hieronder en vul het opdrachtformulier in om een afspraak te maken. CED Mobility neemt vervolgens contact met u op om de afspraak in te plannen. Zo eenvoudig is het.Meer informatie taxatiemogelijkheden
Wilt u meer weten over de verschillende taxaties? Klik dan ook op de button hierboven. Op het aanmeldformulier worden de drie taxatiemogelijkheden uitgebreid toegelicht.

Disclaimer
Deze actie loopt van 16 mei 2022 t/m 31 augustus 2022. U kunt van deze actie gebruikmaken als u in de actieperiode een nieuwe klassiekerverzekering bij Turien & Co. heeft afgesloten. We hebben de ruimte om maximaal 50 taxaties per maand uit te voeren voor de actie. Het kan dus voorkomen dat er niet direct een afspraak ingepland kan worden. Dit betekent dat de afspraak op een later moment zal plaatsvinden. Dit gaat uiteraard in overleg met CED Mobility en Turien & Co. Wij monitoren alle aanmeldingen die worden gedaan en behouden het recht om een taxatie te annuleren als hier een aanwijsbare reden voor is.

 

Turien & Co. Assuradeuren

James Wattstraat 11
1817 DC Alkmaar

Tel.:

E-mail:

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}