Rechtsbijstandsverzekering

Met onze rechtsbijstandverzekering kunt u rekenen op de deskundige hulp van juridische specialisten, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan. Wij bieden de rechtsbijstandverzekering van DAS.

Rechtsbijstandverzekering van Turien & Co.

Onze rechtsbijstandverzekeringen maken deel uit van ons particuliere schadepakket. Vanaf 2 particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket en ontvangt u 8% korting op beide verzekeringen!

Welke dekking past bij mij?

Wij bieden 3 verschillende verzekeringen aan, zo vindt u altijd een pakket dat het beste bij u past.

  Dekking in het kort
DAS Particulieren - Werk en inkomen
- Verkeer en vakantie
- Wonen en aankopen

Vrije Keuze Rechtshulpverlener (VKR)

Een verzekerde die een juridisch conflict heeft kan te maken krijgen met een juridische procedure. Hierbij heeft verzekerde de mogelijkheid om zich bij te laten staan door een jurist van DAS. Echter kan verzekerde ook kiezen voor een rechtshulpverlener buiten DAS. De verzekerde maakt dan gebruik van de mogelijkheid van Vrije Keuze Rechtshulpverlener.

Op deze pagina leest u hier meer over.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk. 

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? U kunt hiervoor contact opnemen met uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}