Autoverzekeringen XL

Bij Turien & Co. begrijpen wij als geen ander hoe waardevol een auto voor u kan zijn. Vaak is uw auto naast een vervoermiddel echt iets waar u trots op bent. Hoe vervelend is het dan als er iets met uw auto gebeurt? Mede door onze jarenlange ervaring op het gebied van autoverzekeringen en onze eigen passie voor auto’s bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u vier producten aan voor vier verschillende doelgroepen.

Al meerdere decennia is onze PPP-lijn een succes. De Primair autoverzekering is geschikt voor jong gebruikte auto’s, de Prima voor nieuwe auto’s en de Premium voor exclusieve auto’s. In de basis blijven de producten dan ook herkenbaar. De technologische ontwikkelingen in de automarkt, nieuw ontwikkelde modellen en inzichten en de opkomst van de elektrische auto waren de aanleiding voor een upgrade.

Primair XL

De Primair XL is een autoverzekering waarbij u bewust de keuze maakt voor een scherpe premie, met een goede dekking. De Primair XL autoverzekering is vooral bedoeld voor de jong gebruikte auto’s, maar biedt ook mogelijkheden voor auto's die wat ouder zijn. De nieuwwaarderegeling die hoort bij de Primair XL gaat tot een cataloguswaarde van € 80.000.

Prima XL

De Prima XL  kenmerkt zich door een zeer uitgebreide dekking en de goede prijs/kwaliteit verhouding. De Prima XL kent een nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling tot € 200.000 cataloguswaarde van standaard 3 jaar, welke u kunt uitbreiden naar 5 jaar.

Prima XL Elektrisch

De Prima XL Elektrisch kenmerkt zich net als de Prima XL door een zeer uitgebreide dekking en de goede prijs/kwaliteit verhouding. De Prima XL Elektrisch kent een nieuwwaarderegeling van standaard 3 jaar, welke u kunt uitbreiden naar 5 jaar en heeft een aanschafwaarde- en nieuwwaarderegeling voor auto’s tot € 200.000 cataloguswaarde. Speciaal voor de elektrische rijder is deze verzekering voorzien van een aantal aanvullende dekkingen. Kijk voor meer informatie op onze productpagina voor de Prima XL Elektrisch autoverzekering.

Premium XL

Speciaal voor auto’s vanaf € 100.000 biedt Turien & Co. de Premium XL. Deze verzekering is op diverse punten onderscheidend ten opzichte van reguliere autoverzekeringen. Zo heeft de Premium autoverzekering:

  • Een aantrekkelijke premie;
  • Een uitgebreide nieuwwaarderegeling van drie jaar, uit te breiden naar vijf jaar;
  • Geen bonus-malustabel maar een vaste premie;
  • Een afwijkend eigen risico beter afgestemd op de waarde van de auto;
  • Leeftijd bestuurder minimaal 35 jaar;
  • Bestuurder heeft geen schuld- en/of diefstalschaden gedurende 5 jaar.
Kijk voor meer informatie over onze producten in deze brochure.

Fijnmazige premieberekening

De automarkt is aan het veranderen. Auto’s worden in toenemende mate voorzien van technologie. Denk hierbij aan parkeersensoren, lane assists, adaptieve koplampen en distance control. Gezamenlijk noemen wij deze systemen ADAS (Advance Driver Assistance systemen). Mede door deze systemen zullen er in de toekomst minder schades zijn, maar als er een schade is dan zal het schadebedrag in veel gevallen hoger zijn. Dit komt doordat ook de technologie vaak vervangen moet worden en daarna opnieuw moet worden ingesteld. Hierbij verschillen de herstelkosten per merk, model, type en bouwjaar van de auto. De premies zijn daarom beter afgestemd op de veiligheidssystemen in de auto. 

Diefstalpreventie

Voor de beveiliging is voor ons niet alleen de waarde van de auto leidend, maar de diefstalgevoeligheid in combinatie met de waarde, beveiliging en leeftijd van de auto. Aan de hand van een zelf-ontwikkeld geavanceerd model berekenen wij per auto de diefstalgevoeligheid. Op basis hiervan wordt automatisch de minimale beveiligingseis bepaald waaraan de auto moet voldoen. Voldoet de beveiliging van de auto nog niet aan het gewenste niveau, dan hebben wij gespecialiseerde partners in ons netwerk om er voor te zorgen dat uw auto adequaat wordt beveiligd.

Kosteloze verlengde nieuwwaarde bij actiemodellen

De Mercedes EQE, Volkswagen ID7 en Volvo EX90 zijn de actiemodellen bij ons voor komende periode. Het zijn auto’s die erg in trek en daar willen we graag wat extra's voor doen. Vandaar dat we nu kosteloos voor deze modellen een verlengde nieuwwaarderegeling aanbieden. Nu dus vijf jaar in plaats van de standaard drie jaar. Deze actie geldt voor nieuwe verzekeringen en autowijzigingen in de periode van 08-01-2024 t/m 08-04-2024.

Rijangst training

Wanneer u als gevolg van een heftig auto-ongeluk niet meer met vertrouwen in de auto stapt bieden wij dekking voor het volgen van een rijangst training. Deze aanvullende dekking is opgenomen in de SVI Prima dekking tot € 500 en in de SVI Premium voorwaarden tot een bedrag van € 1.000.

Pechhulp in Nederland en Europa

U kunt pechhulp meeverzekeren voor dekking in Nederland of dekking in Nederland en Europa (standaard inclusief woonplaatsdekking). Deze dekking kan worden afgesloten bij de Primair XL, Prima XL en Premium XL autoverzekering. 

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? U kunt hiervoor contact opnemen met uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}