Klassiekerverzekering

Met onze klassiekerverzekering bent u er zeker van dat u uw klassieke auto goed verzekert en in geval van schade de waarde vergoed krijgt die uw klassieker verdient. Zo geldt er een altijd teruggarantie van uw klassieker na een ongeval. Dit geldt bovendien ook na een schade in het buitenland en na een total-loss schade-uitkering.

Unieke productkenmerken klassiekerverzekering

De volgende zaken zijn meeverzekerd op onze verzekering:

  • onderdelen in restauratie; 
  • als u met uw klassieker schade toebrengt aan één van uw andere auto's; 
  • Puzzelritten in Nederland;
  • Puzzelritten in het buitenland bij de Prima- en Premium Klassieker;
  • uw klassieker bij clubevenementen of tijdens shows, ook in het buitenland; 
  • het op maat laten maken van onderdelen wanneer deze na een ongeval niet meer beschikbaar zijn.

Categorieën

Wij hebben de klassiekers ingedeeld in drie categorieën, zodat er altijd een dekking is die het best bij uw klassieker aansluit.

  • Young one's: klassiekers van 10 tot 20 jaar oud; 
  • Classic one's: klassiekers van 20 tot 30 jaar oud; 
  • Veterans: klassiekers van 30 jaar of ouder.

Taxatierapport klassieker

Voor uw klassieke auto is een taxatierapport van groot belang. In dit rapport staat de getaxeerde waarde van uw waardevolle auto en kunnen wij de verzekerde som bepalen.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij uitsluitend met een aantal vaste experts. Voor een overzicht van deze experts klikt u op een van de volgende links: NIVRE - VRTFEHAC, TMV of RETM.

Klassieker taxeren door ClassicCarRatings

Het ClassicCarRatings platform waardeert klassiekers, collectables, youngtimers en (super) sportwagens. Dagelijks verwerkt het team van experts verkoopresultaten van over de hele wereld. Het platform omvat up-to-date prijsinformatie van meer dan 60.000 verschillende merken, modellen en typen voertuigen. Klik hier voor meer informatie over ClassicCarRatings en de gratis waardebepaling die wij bieden t/m 1-7-2024.

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? U kunt hiervoor contact opnemen met uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}