Motorverzekering

Wij bieden een motorrijwielverzekering met een uitstekende dekking.

3 jaar nieuwwaarde

Wilt u een nieuwe motor verzekeren en bent u de eerste eigenaar? Dan vergoeden wij normaal gesproken het eerste jaar de nieuwwaarde bij totaalverlies. Echter kunt u ook de eerste 3 jaar de nieuwwaarde bij totaal verlies meeverzekeren tegen een premietoeslag. Na verloop van deze termijn profiteert u van een aantrekkelijke afschrijvingsregeling. In alle andere gevallen wordt de schade bij totaalverlies op basis van dagwaarde afgewikkeld.

Ruime verzekerde bedragen

Het verzekerd bedrag is € 2.500.000 per gebeurtenis voor materiële schade en maar liefst € 6.070.000 voor letselschade.

Eigen risico

Het eigen risico voor cascoverzekeringen bedraagt € 100 per gebeurtenis. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar geldt een extra eigen risico van € 50. Kiest u voor een eigen risico van € 450? Dan ontvangt u korting op de casco premie.

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? U kunt hiervoor contact opnemen met uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}