Camperverzekering

U kiest zelf waar uw camperverzekering aan moet voldoen. Het verzekeren van uw inboedel, luifel en/of rechtsbijstand is mogelijk en onder de inboedel zijn fietsen, zonnecollectoren en reserveonderdelen meeverzekerd. Zeer veel mogelijkheden dus.

Extra korting naast uw primaire voertuig

De schadevrije jaren van uw auto, indien ook bij ons verzekerd, tellen ook mee bij het bepalen van de premie van uw camperverzekering.

Uitstekende vergoedingen

Ook voor uw tweedehands camper biedt de camperverzekering uitkomst. Uw camper is namelijk de eerste drie jaar verzekerd tegen de aankoopwaarde. Wordt uw camper tijdens in de tussentijd gestolen of raakt hij total loss? Dan ontvangt u het bedrag dat u voor de camper heeft betaald, inclusief alle accessoires. Na de periode van drie jaar geldt de dagwaarde als vergoeding. Heeft u een camper die ouder is dan 40 jaar? Neemt u dan contact op met uw assurantieadviseur voor een persoonlijk verzekeringsaanbod.

Hulpverlening in Nederland én Europa

Met onze camperverzekering kunt u rekenen op deskundige hulp in binnen- en buitenland. De Alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo bent u verzekerd van snelle hulp bij pech en schade aan uw camper. U en uw camper komen sowieso weer veilig thuis.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk. 

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.
Verzekeringskaarten
Voorwaarden en documenten

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}