Golfverzekering

Deze verzekering biedt u het gemak en comfort dat uw golfuitrusting wereldwijd gedekt wordt tegen schade en diefstal, zodat u zich volledig kunt focussen op een hole-in-one!

Uw gehele golfuitrusting verzekerd 

Uw golfuitrusting is een prijzig en kostbaar bezit. Er zijn veel attributen en u heeft al snel een complete uitrusting in uw bezit. Het zou vervelend zijn als hier iets mee gebeurd! Met onze verzekering is uw hele uitrusting verzekerd.

Gezinsleden meeverzekeren

Golft u met uw gezinsleden? Dan kunt u hun golfuitrusting, tegen een scherpe premie, ook meeverzekeren op uw polis. Al vanaf één gezinslid is het goedkoper om uw medegolfer(s) mee te verzekeren, dan een individuele polis af te sluiten.

Golfattributen wereldwijd verzekerd

Gaat u golfen in Spanje of gaat u op golftrip naar Egypte? Onze golfverzekering biedt een wereldwijde dekking tegen schade en diefstal. Waar u uw spullen ook mee naar toe neemt, uw golfattributen zijn altijd goed verzekerd.

Beloning voor een erkende hole-in-one

Slaat u op een baan van minimaal 62 par een hole-in-one? Dan bent u in het clubhuis een rondje verschuldigd. Om u te blijven motiveren met uw sportieve prestaties ontvangt u bij een erkende hole-in-one een bonus van € 250.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket en ontvangt u 8% korting op beide verzekeringen! Maar er zijn nog meer voordelen, u betaalt bijvoorbeeld maar één keer poliskosten voor het hele pakket en u kunt uw autoverzekering ook in het pakket onderbrengen. U krijgt dan op de premie van uw autoverzekering ook 8% korting!

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.
Verzekeringskaarten
Voorwaarden en documenten

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor