Golfverzekering

Deze verzekering biedt u het gemak en comfort dat uw golfuitrusting wereldwijd verzekerd is tegen schade en diefstal. De golfuitrusting, kleding, aansprakelijkheid en een vergoeding voor een hole-in-one zijn standaard verzekerd. Er geldt geen eigen risico.

Gezinsleden meeverzekeren

Golft u met uw gezinsleden? Dan kunt u hun golfuitrusting, tegen een scherpe premie, ook meeverzekeren op uw polis. Al vanaf één gezinslid is het goedkoper om uw medegolfer(s) mee te verzekeren, dan een individuele polis af te sluiten.

Uw golfuitrusting 

Uw golfuitrusting is een dierbaar en kostbaar bezit. Onder de golfuitrusting verstaan wij de golfclubs, golftas, golfkar, golftrolley, golfparaplu, ballenhengel, golfschoenen, golfhandschoenen, golf(regen)kleding, rangefinder en zitstok. Al deze zaken zijn verzekerd als verzekerde de eigenaar is. Het zou vervelend zijn als hier iets mee gebeurd! U kiest zelf het benodigde verzekerde bedrag. Als u tijdens het golfen uw kleding in het clubhuis heeft achtergelaten, is schade aan of diefstal van de kleding verzekerd tot € 500.

Wereldwijd

Gaat u golfen in Spanje of gaat u op golftrip naar Egypte? Onze golfverzekering biedt een wereldwijde dekking tegen schade en diefstal. Waar u uw spullen ook mee naar toe neemt, uw golfuitrusting is altijd goed verzekerd.

Beloning voor een erkende hole-in-one

Slaat u tijdens een officiële wedstrijd een door de club erkende hole-in-one op een baan met een minimale par van 62? Dan belonen wij dat met een uitkering. De hoogte van de vergoeding is € 350. Wij verlenen geen uitkering voor een hole-in-one die is geslagen op een wintergreen.

Aansprakelijkheid

Verzekerd is schade die u tijdens het golfen toebrengt aan anderen en/of aan hun spullen en waarvoor u als particulier aansprakelijk wordt gesteld. Het verzekerd bedrag is € 500.000 per gebeurtenis. De aansprakelijkheid voor schade met of door een golfkar verzekeren wij niet. De eigenaar van een golfkar is namelijk wettelijk verplicht om een speciale aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Optioneel: kosten van lidmaatschap

Met deze optionele dekking zijn de reeds betaalde kosten van lidmaatschap verzekerd wanneer u door een ernstige ziekte of ongeval langer dan twee maanden niet kan golfen. Wij vergoeden dan over maximaal één jaar en tot het gekozen verzekerd bedrag de kosten van lidmaatschap bij één Nederlandse golfclub. Voor deze dekking geldt een eigen risico termijn van 2 maanden.

Niet verzekerd (uitsluitingen)

Niet alles is verzekerd. In onze voorwaarden staan uitsluitingen, dat zijn gebeurtenissen waarbij de schade niet verzekerd is. Wij keren onder andere niet uit bij molest, fraude en opzettelijk veroorzaakte schade. Ook schade die ontstaat doordat een verzekerde onder invloed is van alcohol, bedwelmende, opwekkende of soortgelijke middelen is niet verzekerd. Schade die ontstaat terwijl een verzekerde een misdrijf pleegt, probeert te plegen of meedoet aan een misdrijf is niet verzekerd. Wij vergoeden geen schade die veroorzaakt is doordat verzekerde niet goed voor de golfuitrusting zorgt of er onvoorzichtig mee is of doordat de golfuitrusting onvoldoende is onderhouden. Wij vergoeden geen schade, die ontstaan is door of tijdens verhuur van uw golfuitrusting. Kijk in de voorwaarden voor een overzicht van alle uitsluitingen die gelden.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk. 

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}