Hobby- en Sportartikelenverzekering

Met de hobby- en sportartikelenverzekering zijn uw spullen wereldwijd verzekerd tegen diefstal, verlies of schade. De verzekering kunt u afsluiten voor alle artikelen die u gebruikt tijdens sport, recreatie of hobby.

Verzeker al uw hobby- en sportartikelen

Bent u een ervaren snowboarder? Een beginnend duiker? Of speelt u een muziekinstrument? Dan wilt u uw spullen natuurlijk goed verzekerd hebben. Wij verzekeren bijna alle soorten hobby- en sportartikelen.

Onze verzekering kent een ruime dekking. Uw spullen zijn verzekerd tegen elk van buitenkomend onheil. Een van buiten komend onheil is bijvoorbeeld brand, beschadiging of diefstal.

Gezin meeverzekeren

De hobby- en sportartikelen van uw gezinsleden kunnen, tegen een scherpe premie, ook worden verzekerd op uw polis.

Zakelijk gebruik 

Gebruikt u de spullen voor uw bedrijf? Ook dan kunnen wij u mogelijk van dienst zijn. Vraag uw adviseur hiervoor contact op te nemen met onze acceptatieafdeling.

Niet alles is verzekerd

Ondanks de ruime dekking zijn er ook uitsluitingen van toepassing. Wij verzekeren bijvoorbeeld geen schade die ontstaat door opzet, gebruik van alcohol en drugs, door onvoldoende zorg of onderhoud, materiaal- en constructiefouten, lekkende batterijen of kortsluiting of schade die ontstaat tijdens een misdrijf.

Onder hobby- en sportartikelen vallen o.a. geen seizoenkaarten, computerapparatuur, mobiele telefoons, antiek en kunst, prothesen, (lucht)vaartuigen, voertuigen en recreatieverblijven zoals caravans en vakantiewoningen.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk. 

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}