Inboedelverzekering

Iedereen heeft andere wensen en behoeften als het om een verzekering gaat. Daarom biedt Turien & Co. bij de inboedelverzekering de keuze uit drie pakketlijnen. Hierdoor is er altijd een verzekering die bij uw persoonlijke situatie past. 

 • Primair-dekking: een basispakket tegen een zeer scherpe premie;
 • Prima-dekking: een zeer uitgebreide verzekering;
Premium Woning: een verzekering voor de beter gesitueerde particulier. 

Premium Wonen

Is de nieuwwaarde van de inboedel hoger dan € 100.000? Dan kunt wij u onze Premium inboedelverzekering aanbieden. De Premium woonverzekeringen hebben wij ontwikkeld voor de beter gesitueerde particulier die meer van een verzekeringsoplossing verwacht dan de gemiddelde commodityverzekering aan dekking biedt. Meer informatie over deze verzekeringen, die een zeer uitgebreide allriskdekking hebben en enkele unieke dekkingselementen bevatten, vindt u op www.turienpremium.nl

Inboedelverzekering Primair- of Prima-dekking

We zetten de belangrijkste eigenschappen van deze verzekeringen voor u op een rij. 

Primair

 • Dekking: extra uitgebreide gevaren
 • Eigen risico: € 250 per gebeurtenis bij schade door diefstal/inbraak/neerslag/water
 • Dekking lijfsieraden: € 7.500 per gebeurtenis
 • Dekking audiovisuele en computerapparatuur: € 12.000 per gebeurtenis
 • Schade aan draagbare apparaten door laten vallen, (om)stoten en morsen van vloeistoffen: niet verzekerd 

Prima

 • Dekking: Allrisk
 • Eigen risico: € 0 of € 250 per gebeurtenis
 • Dekking lijfsieraden: € 10.000 per gebeurtenis
 • Dekking audiovisuele en computerapparatuur: € 20.000 per gebeurtenis
 • Schade aan draagbare apparaten door laten vallen, (om)stoten en morsen van vloeistoffen: beperkt tot € 300 per smartphone of tablet. Beperkt tot € 600 per laptop of wearable device. 

Standaard verzekerd: Cyberdekking

Als u slachtoffer bent van cybercriminelen, dan geeft dat veel zorgen en stress. U kunt misschien niet meer bij uw dierbare digitale foto’s of belangrijke documenten. Uw computer is traag door virussen of u betaalt per ongeluk een nepfactuur. Of iemand doet zich voor als u en sluit bijvoorbeeld abonnementen af op uw naam. Dat is identiteitsfraude. Allemaal situaties die voor veel stress en ongemak zorgen. Bij deze dekking kunt u gebruik maken van gespecialiseerde hulpverlening op het gebied van cyberincidenten.Cyber Compact (standaard)

Deze basis cyberdekking maakt standaard deel uit van onze inboedelverzekering en is kosteloos voor onze klanten met een Inboedelverzekering.

Cyber Compleet (optioneel)

Wilt u een uitgebreide cyberdekking? Kies dan voor Cyber Compleet. Voor deze dekkingsuitbreiding betaalt u € 3,30 (alleenstaand) of € 4,30 (gezin) per maand (dit is inclusief 21% assurantiebelasting).

Bekijk dit dekkingsoverzicht voor een uitgebreide uitleg van alle verzekerde rubrieken, de belangrijkste uitsluitingen en andere informatie.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk. 

Inboedelwaardemeter

Bij schade wilt u uw schadebedrag volledig vergoed krijgen. Om te voorkomen dat het uitgekeerde bedrag lager is dan u verwacht, kunt u gebruik maken van de inboedelwaardemeter. Door gebruik te maken van deze meter bent u er zeker van dat u uw gehele schade vergoed krijgt. Onze inboedelwaardemeter is bovendien geschikt voor mensen met hogere inkomens en mensen die woonachtig zijn in grotere woningen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteenveger?

Bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB) zijn 150 schoorsteenvegers aangesloten, verspreid over heel Nederland. ASPB schoorsteenvegers volgen opleidingen, cursussen en nemen deel aan themadagen. Sinds 2002 geldt als toelatingseis voor het lidmaatschap, dat de opleiding tot Gezel schoorsteenveger moet worden gevolgd. ASPB leden hebben een ASPB pas, waarmee zij zich kunnen legitimeren. Alle aangesloten leden van de ASPB zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Deze schoorsteenvegers hebben een vakdiploma, ze hebben de juiste spullen en ze rijden in busjes met de bedrijfsnaam van het bedrijf. Na de klus ontvangt u een factuur met alle gegevens over het bedrijf en het gedane werk. Mocht er iets misgaan, dan is er een onafhankelijke klachtencommissie om de ASPB-leden aan te spreken op hun werk en eventuele fouten. Belangstelling? Kijk op https://www.schoorsteenveger.nl/.

Woonservice

Heeft u schade aan uw woning of inboedel? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen met de medewerkers van de Woonservicelijn. Zij zorgen dat u direct wordt geholpen en dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld. Onze nieuwe Woonservice is te bereiken op het telefoonnummer: 072 5 181 929.

Preventie

Het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van de woning en inboedel is enorm belangrijk. Onze preventiepagina's bieden tips, gidsen en praktische stappen om te helpen bij het nemen van preventieve maatregelen.

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}