Wagenparkverzekering

Met een wagenparkverzekering heeft u alle bedrijfsauto’s in een wagenpark in één keer goed verzekerd. Vanaf 15 (bestel)auto’s zijn er bij ons al mogelijkheden voor een wagenpark. Ook vrachtwagens kunnen binnen het wagenpark worden verzekerd.

Heeft u 150 (bestel)auto’s? Dan bieden wij maatwerkoplossingen en labeling. Bovendien leveren wij, indien gewenst, managementinformatie zodat u precies weet hoe uw wagenpark ervoor staat.

Wagenparkverzekering

Wij bieden, afhankelijk van de hoedanigheid, omvang en schaderesultaten van het wagenpark, de volgende verzekeringsoplossingen:

  • op basis van een collectiviteitkorting;
  • op basis van een vaste premie per type voertuig.

Daarnaast bieden wij aparte clausules en verzekeringen om de bijkomende risico's die het auto gebruik met zich mee brengen af te dekken. Denk hierbij aan de boekwaardeclausule, die er bij een total loss  voor zorgt dat u een uitkering krijgt die is afgestemd op de boekwaarderegeling van de leasemaatschappij. Zo voorkomt u dat u een aanvullende schadevergoeding moet betalen aan de leasemaatschappij.

Daarnaast is het belangrijk om een adequate verzekering af te sluiten voor uw werknemers die voor hun werk onderweg zijn. Wij bieden hier verschillende oplossingen voor zoals een schadeverzekering voor inzittenden of  een uitgebreide WEGASXL-verzekering.

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}