Business Travel Insurance Individueel

Turien & Co. biedt een complete zakenreisverzekering met ruime dekking. U kunt kiezen uit een Europa dekking of een werelddekking. Het is een doorlopende verzekering voor uw zakenreis, zodat u op ieder gewenst moment kunt vertrekken. Zonder dat u telkens opnieuw een verzekering hoeft af te sluiten. U bent verzekerd van een goed product met snelle afhandeling van de financiële gevolgen van schade. U kunt ook rekenen op professionele hulpverlening.

Complete basisdekking van uw zakenreis

Turien & Co biedt altijd een zakenreisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet. Het omvat onderdelen die u als zakenreiziger beslist niet kunt missen. Zo is een assistent tijdens zakenreizen gratis meeverzekerd.

Uitbreidingen voor meer zekerheid

Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking. Denk bijvoorbeeld aan:
• Geneeskundige kosten
• Bagagedekking
• Annuleringsmogelijkheid

Zo kunt u uw Business Travel Insurance Individueel helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden.

Wat verzekeren wij niet?

Wij vinden het belangrijk om ook te vermelden wat niet is verzekerd. Net als de meeste verzekeringen dekken wij geen schade door opzet, molest, natuurrampen, atoomkernreacties, kaping, verbeurdverklaring en terrorisme. Verder verlenen wij onder andere geen dekking in de volgende gevallen:

• Het motorrijtuig wordt gebruikt voor zaken die niet mogen volgens de wet;
• Wij vergoeden geen kosten en verlenen geen hulp bij schade die ontstaat terwijl u een misdrijf pleegt;
• Schade veroorzaakt tijdens deelname aan wedstrijden met motorrijtuigen;
• Het zonder rijbewijs besturen van een motorrijtuig;
• Gebruik van alcohol of drugs.

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}