Wist je dat we op het gebied van verzuimverzekeringen jouw relaties veel te bieden hebben? Daarom zijn we een uitstekende partij om mee samen te werken.

We nodigen je dan ook graag uit voor ons inkomensevenement op woensdag 31 mei, waar we je meer vertellen over onze werkwijze en dienstverlening. Meld je direct aan door een e-mail te sturen naar communicatie@turien.nl.

Waar: Houten
Wanneer: 31 mei 2023 van 10.00 uur -13.00 uur (inclusief lunch)

Financiële risico’s bij verzuim in beeld
Maar dat is nog niet alles! Als adviseur wil je natuurlijk samen met de werkgever de financiële risico's bij verzuim in kaart brengen en bespreken hoe deze risico's geminimaliseerd kunnen worden. Hiervoor hebben wij de inkomensspecialist van Bovemij, Pascal Zweers, uitgenodigd. Aan de hand van zijn ervaringen geeft hij tips om tot een goed en gedegen advies te komen voor jouw relaties.

Meer dan alleen wet- en regelgeving
Bij Turien & Co. geloven we dat het omgaan met verzuim van medewerkers meer is dan alleen het naleven van wet- en regelgeving. Hoe gaan jouw relaties om met verzuimende medewerkers? Onze Casemanagers van Shared Expertise vertellen je hier graag meer over. Daarnaast hebben we een expert op het gebied van verzuim uitgenodigd, Johan Kelder van Enkwest, die je bijpraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verzuim en voorbeelden uit de praktijk met je deelt.

Offertetool en Werkgeversportaal
Tot slot nemen wij je mee in de recente ontwikkelingen en presenteren wij ons aanbod van producten aan de hand van een demonstratie van onze offertetool. Hier kun je de verzekeringen van vijf aanbieders vergelijken én offreren. Daarnaast brengen we onze recente uitbreidingen met Verzuim Ontzorgverzekeringen en WGA-Hiaat onder de aandacht. En ken je ons werkgeversportaal al? Dit innovatieve portaal wordt dagelijks door vele werkgevers gebruikt voor ziek- en herstelmeldingen. Ook hier gaan we dieper op in en laten we de mogelijkheden zien die het portaal te bieden heeft.

Kortom, een interessant programma dat je niet wil missen. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons evenement. Verzekerd zijn van een plekje? Meld je snel aan door een mail te sturen naar: communicatie@turien.nl.


Samen werken we aan het geven van het beste inkomensadvies voor je relaties!

Turien & Co.

James Wattstraat 11
1817 DC Alkmaar

Tel.: 072 5 181 181

E-mail: communicatie@turien.nl

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}