Duurzaam schadeherstel

Duurzaam schadeherstel, bij ons kan het gewoon

Repareren in plaats vervangen. Het klinkt zo voor de hand liggend, maar dat was zeker niet altijd zo. We zijn als maatschappij gewend om bij een schade te kiezen voor het vervangen door een nieuw exemplaar. Dat mag ook zeker, maar hoeft natuurlijk niet. Als voorbeeld nemen we een tafel die beschadigd is geraakt en onder de dekking van de verzekering valt. u kunt natuurlijk kiezen voor een uitkering in geld, maar wist u dat de tafel vaak op een dusdanige manier gerepareerd kan worden waarbij de schade niet meer zichtbaar is.

Herstellen is duurzamer dan vervangen, want het herstellen van een tafel zorgt natuurlijk voor minder productiekosten, vervoerskosten en afvoerkosten van de oude tafel. Daarnaast is ook niet altijd meer dezelfde tafel te bestellen óf heeft de tafel een bepaalde emotionele waarde waardoor u de tafel helemaal niet wilt vervangen. En als laatste kunt u bij schade vaak veel sneller geholpen worden. Het is algemeen bekend dat bij nieuwe bestellingen vaak lange levertijden van toepassing zijn.

Daarom zijn we voor het duurzaam herstellen van schade in plaats van het vervangen. We werken hiervoor met enkele gewaardeerde partijen samen die zich bewezen hebben op dit gebied. U bent als verzekerde bij hen in goede handen.

MainPlus, omdat het leven vol verassingen zit.

Steeds meer Nederlanders geven bij schade in of aan het huis de voorkeur aan herstel in natura in plaats van een uitkering in geld. Daarom organiseert en regisseert MainPlus al sinds 2011 duurzaam schadeherstel. Dat doen ze in samenwerking met een landelijk netwerk van ruim 1.500 vakspecialisten. Of het nu gaat om het opsporen van een lekkage, het herstellen van een bank of het ontstoppen van een riool, MainPlus biedt altijd een duurzame oplossing.

Na het melden van de schade bij ons, schakelen wij MainPlus in. Ze achterhalen de oorzaak van de schade en organiseren het herstel met regionale vakspecialisten uit hun netwerk. Hoge kwaliteit gegarandeerd! De herstelpartner komt bij u langs en herstelt of vervangt uw beschadigde eigendommen. Of een schadegeval nu groot of klein is, het is belangrijk om het bijbehorende ongemak zo snel mogelijk weg te nemen. MainPlus Schadeherstel helpt u daar graag bij. Kijk voor meer info op www.mainplus.com.

Nomot

Nomot is dé specialist in schadeherstel aan woonhuis en interieur. In opdracht van verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen, bedrijven en particulieren repareren zij nagenoeg alle voorkomende opstal- en inboedelschades. Zij verwijderen butsen, krassen of vlekken door ‘ongelukjes’. Ook herstellen zij schroei- en kleine brandschades door bijvoorbeeld een hete pan of kaarsen. Tenslotte repareren zij schade door val of inbraak. Voorkom overlast en hoge kosten. Vervangen is vaak echt niet nodig.

Advies, reiniging of reparatie. Er is altijd een oplossing voor handen. Beschadigingen in en om het huis kunnen negen van de tien keer goed hersteld worden. Omdat Nomot al 75 jaar schades herstelt, weten zij inmiddels heel goed wat de mogelijkheden zijn. Een paar foto’s of een video is vaak genoeg om u te kunnen adviseren. Kijk voor meer informatie op www.nomot.nl.

SmartPhort

Wat SmarPhort doet? Zij bieden bij schadegevallen en defecten altijd de beste oplossing. Zij repareren, vervangen of upgraden uw (mobiele) apparatuur, zoals mobiele telefoons, laptops, tablets, televisies en smart watches. SmartPhort haalt het apparaat bij u op en bezorgt het ook weer netjes retour. Een reparatie op locatie is soms zelfs ook mogelijk. Eerst wordt de toedracht van de schade of het defect beoordeeld, de huidige nieuw- en dagwaarde spelen hierbij ook een rol. Dan beoordelen ze of een reparatie rendabel is en bieden ze een oplossing op maat. Smartphort is meer dan een reparatiebedrijf, kunnen ook goed adviseren over het vervangen of upgraden van uw apparaat. Niet onbelangrijk: ze bieden hier ook duurzame oplossingen!

SmartPhort stelt hoge eisen aan hun schade-afhandelaars en reparateurs en leiden ze zelf op in de eigen Academy. Op dit moment behandelen zij zo’n 24.000 cases per jaar. Niet voor niets behoort SmartPhort tot de meest prominente reparatiebedrijven van Nederland! SmartPhort heeft een gemiddelde klanttevredenheid van 9,2 en een gemiddelde doorlooptijd van 2,4 werkdagen. Kijk voor meer informatie op www.smartphort.nl

 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}