AnsvarIdéa

Waar de hele verzekeringswereld de drang heeft om de grootste te zijn en afstandelijker wordt door toenemende technologie kiest AnsvarIdéa ervoor om dicht bij u als klant te staan. Zij kiezen voor duurzame relaties in combinatie met duurzame beleidsvoering. U kiest met AnsvarIdéa voor het menselijke en voor zaken met één telefoontje regelen via uw assurantieadviseur. Met AnsvarIdéa gaat u tegen de stroom in voor een verzekeraar met het oog op de toekomst. AnsvarIdéa is voor u een bewuste keuze.

Bij AnsvarIdéa staat de mens centraal. Daarnaast voeren ze een duurzaam beleggingsbeleid. Er worden géén verzekeringsgelden belegd in projecten of bedrijven die betrokken zijn bij kinderarbeid, alcohol-, tabak- of bewapeningsproductie of milieuonvriendelijke activiteiten. Duurzaamheid komt niet alleen terug in het beleggingsbeleid maar ook in haar hoogwaardige producten en de manier van zaken doen; vol overtuiging bouwen aan duurzame relaties. Zij kiezen ervoor om de verzekeringsproducten uitsluitend via onafhankelijke assurantieadviseurs aan te bieden.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}