Woonhuisverzekering

Iedereen heeft andere wensen en behoeften als het om een verzekering gaat. Daarom biedt Turien & Co. bij de woningverzekering keuze uit drie pakketlijnen. Hierdoor is er altijd een verzekering die bij uw persoonlijke situatie past. 

 • Primair-dekking: een basispakket tegen een zeer scherpe premie;
 • Prima-dekking: een zeer uitgebreide verzekering

Premium Woning: een verzekering voor de beter gesitueerde particulier. 

Premium Wonen

Is de herbouwwaarde van uw woning hoger dan € 500.000? Dan kunnen wij u onze Premium woningverzekering aanbieden. De Premium woonverzekeringen hebben wij ontwikkeld voor de beter gesitueerde particulier die meer van een verzekeringsoplossing verwacht dan de gemiddelde commodityverzekering aan dekking biedt. Meer informatie over deze verzekeringen, die een zeer uitgebreide allriskdekking hebben en enkele unieke dekkingselementen bevatten, vindt u op www.turienpremium.nl

Woningverzekering Primair- of Prima-dekking

We zetten de belangrijkste eigenschappen van deze verzekeringen voor u op een rij. 

Primair                

 • Dekking: extra uitgebreide gevaren
 • Eigen risico: € 250 per gebeurtenis bij schade door storm/neerslag/water
 • Fundamenten, glas en zonnepanelen: standaard meeverzekerd
 • Dekking voor vervangende woonruimte, opruimingskosten, tuinaanleg en dergelijke: tot maximaal 10% van het verzekerd bedrag
 • Vergoeding productieverlies zonnepanelen na schade: niet verzekerd

Prima                  

 • Dekking: Allrisk
 • Eigen risico: € € 250 alleen bij stormschade of € 250 per gebeurtenis
 • Fundamenten, glas en zonnepanelen: standaard meeverzekerd
 • Dekking voor vervangende woonruimte, opruimingskosten, tuinaanleg en dergelijke: tot maximaal 20% van het verzekerd bedrag
 • Vergoeding productieverlies zonnepanelen na schade: verzekerd 

Herbouwwaardemeter

Bij schade wilt u uw schadebedrag volledig vergoed krijgen. Om te voorkomen dat het uitgekeerde bedrag lager is dan u verwacht, kunt u gebruik maken van de herbouwwaardemeter. Door gebruik te maken van de herbouwwaardemeter bent u er zeker van dat u uw gehele schade vergoed krijgt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteenveger?

Bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB) zijn 150 schoorsteenvegers aangesloten, verspreid over heel Nederland. ASPB schoorsteenvegers volgen opleidingen, cursussen en nemen deel aan themadagen. Sinds 2002 geldt als toelatingseis voor het lidmaatschap, dat de opleiding tot Gezel schoorsteenveger moet worden gevolgd. ASPB leden hebben een ASPB pas, waarmee zij zich kunnen legitimeren. Alle aangesloten leden van de ASPB zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Deze schoorsteenvegers hebben een vakdiploma, ze hebben de juiste spullen en ze rijden in busjes met de bedrijfsnaam van het bedrijf. Na de klus ontvangt u een factuur met alle gegevens over het bedrijf en het gedane werk. Mocht er iets misgaan, dan is er een onafhankelijke klachtencommissie om de ASPB-leden aan te spreken op hun werk en eventuele fouten. Belangstelling? Kijk op https://www.schoorsteenveger.nl/.

Woonservice

Heeft u schade aan uw woning of inboedel? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen met onze Woonservicelijn. Zij zorgen dat u direct wordt geholpen en dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld. Onze nieuwe Woonservice is te bereiken op het telefoonnummer: 072 5 181 929.

Preventie

Het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van de woning en inboedel is enorm belangrijk. Onze preventiepagina's bieden tips, gidsen en praktische stappen om te helpen bij het nemen van preventieve maatregelen.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk. 

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}