Business Travel Insurance Collectief

Als ondernemer kan het zijn dat u of uw medewerkers regelmatig voor zaken op reis gaan. Aan dit soort reizen zitten risico’s. Met de Business Travel Insurance Collectief (BTI) van Turien & Co. zijn u en al uw medewerkers tijdens zakenreizen altijd goed verzekerd.

Wilt u dat uw medewerkers goed verzekerd zijn op zakenreis, zodat u een eventuele schade niet zelf hoeft te betalen? Dan is de Business Travel Insurance Collectief de juiste keuze. Eén keer een BTI (Business Travel Insurance) Collectief aanvragen en u hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Het bedrijf sluit de verzekering af en alle werknemers en personen die op kosten van het bedrijf buitenlandse zakenreizen ondernemen zijn automatisch verzekerd. Waarheen en hoe vaak zij ook op reis gaan. De Business Travel Insurance Collectief is geen standaard- maar een maatwerkproduct waarbij wij ernaar streven om de specifieke wensen van het bedrijf te vertalen in een polis op maat. Deze verzekering is niet alleen geschikt voor multinationals. Maar juist ook voor ondernemingen uit het MKB en non-profit organisaties. 

Ruime dekkingen

Met de BTI Collectief zijn medewerkers 365 dagen per jaar verzekerd. Tijdens zakenreizen in het buitenland en bij bezoek aan congressen en beurzen in Nederland. Ook zakenreizen per auto, bijvoorbeeld voor bedrijfsbezoek in Duitsland zijn verzekerd.

Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Geneeskundige kosten
 • Bagagedekking
 • Ongevallendekking
 • Doorlopende annuleringsverzekering
 • Autohuur en Autohulp

Verzekeringsgebied

Deze verzekering is geldig in de hele wereld.

Voor de rubrieken Autohulp en/of Autohuur is de verzekering geldig in Europa, Egypte, Israël, Libanon, Marokko, Syrië, Tunesië en heel Turkije.

Verzekerden

De Business Travel Insurance Collectief is voor een ieder, mits ouder dan 16 jaar, die in Nederland woonachtig is en in opdracht van het bedrijf (verzekeringnemer) en/of op diens kosten zakenreizen naar het buitenland maakt.

Waar u altijd op mag rekenen

Bij de zakelijke reisverzekering zijn de volgende zaken standaard meeverzekerd:

 • Adequate hulp bij noodgevallen;
 • Het sturen van een waarnemer, bijvoorbeeld als een medewerker ziek is geworden op reis;
 • Vergoeding van extra reis- en verblijfkosten als medewerkers langer in het buitenland moeten blijven, bijvoorbeeld door een staking.

Wat verzekeren wij niet?

Wij vinden het belangrijk om ook te vermelden wat niet is verzekerd. Net als de meeste verzekeringen dekken wij geen schade door opzet, molest, natuurrampen, atoomkernreacties, kaping, verbeurdverklaring en terrorisme. Verder verlenen wij onder andere geen dekking in de volgende gevallen:

 • Het motorrijtuig wordt gebruikt voor zaken die niet mogen volgens de wet;
 • Wij vergoeden geen kosten en verlenen geen hulp bij schade die ontstaat terwijl u een misdrijf pleegt;
 • Schade veroorzaakt tijdens deelname aan wedstrijden met motorrijtuigen;
 • Het zonder rijbewijs besturen van een motorrijtuig;
 • Gebruik van alcohol of drugs.

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}