Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Voor een ondernemer kan dit echter grote financiële gevolgen hebben. Heeft u er wel eens over nagedacht wat er gebeurt als u een dienst verricht voor een derde en u veroorzaakt financiële schade door een fout (onjuist handelen of nalaten)? Dit risico kan grote financiële gevolgen voor uw bedrijf hebben.

Een algemene aansprakelijkheidsverzekering biedt hiervoor geen dekking wanneer geen sprake is van zaak- of personenschade. Om dit risico af te dekken, bieden wij de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Met deze verzekering zal de continuïteit van uw bedrijf bij schade niet in gevaar komen in geval van zuivere vermogensschade.

Wat dekt de verzekering?

Onze aansprakelijkheidsverzekering voor beroepen verzekert zuivere vermogensschade (winstderving, verlies van marktaandeel, kosten in verband met vertraging etc.) welke een derde heeft geleden, te verzekeren. Alleen de werkelijk geleden schade wordt vergoed.

Interim managers

Voor interim-managers is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar. Daarom is er een speciaal product ontwikkeld waarbij de dekkingen voor de algemene, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid zoveel mogelijk op elkaar aansluiten om hiaten en overlappingen in de dekking te voorkomen.

Bedrijven in de automatiseringsbranche

Met name automatiseringsbedrijven kunnen te maken krijgen met zuiver financiële schade bij opdrachtgevers waarvoor een AVB geen dekking biedt. Denk hierbij aan schade aan bestaande hard- en software. Onze gecombineerde algemene en beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert op één polis de risico's van zaak-, personen- en financiële schade.

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}