Vakantiehuisverzekering

Dit huis is u waarschijnlijk veel waard en wilt u beschermen tegen alle mogelijke risico's. Dat is precies wat de Turien & Co. recreatiehuisverzekering biedt voor uw tweede woning, ook als u deze wel eens verhuurt.

Uw vakantiewoning uitstekend verzekerd

Hoe goed u uw tweede huis verzekert, is geheel aan u. Wij bieden u de keuze uit drie basisdekkingen: 'beperkt', 'uitgebreid' en 'alle gevaren'. Bovendien kunt u uw inboedel ook meeverzekeren.

Wilt u een uitgebreidere dekking, kies dan voor de Holiday Homes verzekering. Met de Holiday Homes verzekering verzekert u uw vakantiewoning in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk (m.u.v. Corsica) Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Portugal, Spanje of het Verenigd Koningrijk. 

Ook voor recreatiehuizen in verhuur

Verhuurt u uw tweede huis wel eens als u er zelf niet bent? Dan kunt u dit meeverzekeren voor slechts 50% premietoeslag. Hierdoor kunt u uw huis zorgeloos verhuren aan uw vrienden of familie.

Vakantiehuizen in de België en Duitsland

Uw vakantiehuis hoeft natuurlijk niet in Nederland te staan. Ook als uw huis in België of Duitsland staat, kunt u hem bij ons verzekeren.

Inboedel tweede huis meeverzekeren

Het is ook mogelijk om de inboedel van uw tweede huis bij ons te verzekeren tegen diefstal en/of schade. Hiermee is niet alleen uw inventaris in uw tweede huis verzekerd, maar ook uw kleding en kleine huisdieren in het tweede huis.

Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk. 

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}