Caravanverzekering

Uw caravan uitstekend verzekerd

Een caravan is uw tweede thuis. Een plek om van uw vakantie te genieten. En tóch nieuwe regio's en onbekende landen te ontdekken. Of om juist mee terug te keren naar uw favoriete camping. Wij bieden een caravanverzekering die ervoor zorgt dat niets uw vakantieplezier kan bederven. Wat er ook gebeurt. Met de caravan- en aanhangerverzekering van Turien & Co. is uw toercaravan of vouwwagen verzekerd tijdens uw vakantie in binnen- en buitenland. Ook uw paardentrailer en recreatief gebruikte aanhangwagen kunt u met deze verzekering verzekeren.

Caravan verzekeren? Altijd een dekking op maat

Omdat alle caravans anders zijn, bieden we maatwerk. U stelt de caravanverzekering naar eigen wens samen. En u betaalt alleen de dekking die u kiest. Met waardegarantie kunt u de verzekerde waarde van uw caravan 1, 3 of 5 jaar vastzetten. Na deze periode kunt u eventueel opnieuw voor een waardegarantietermijn kiezen. Zo is uw caravan perfect verzekerd, op een voordelige manier.

Voordeel door samenwerking Omnia en Re-Camp

De AnsvarIdéa Caravanverzekering werkt in Nederland samen met Omnia en Re-Camp, de samenwerkingsverbanden van caravanherstelbedrijven die uitgebreide garantie geven op reparaties. Laat u uw schade repareren bij een Omnia of Re-Camp herstelbedrijf? Dan bespaart u € 75,- op uw eigen risico.

Wat is verzekerd bij de caravanverzekering?

Dit is verzekerd

Standaard

Optioneel

Aansprakelijkheid (WA)

V

 

Brand, diefstal, natuurschade

V

 

Beschadiging / aanrijding

 

V

Hagelschade

 

V

Particuliere verhuur

 

V

Inboedel

 

V

Accessoires

 

V

Voortent / luifel

 

V

Hulpverlening

 

V

Vervangend vervoermiddel

 

V

Waardegarantie: 1, 3 of 5 jaar

 

V

 

Wat is niet verzekerd bij de caravanverzekering?

Uw caravan is niet verzekerd als u uw caravan verhuurt of gebruikt voor zaken, beroep,  koeriersdiensten of betaald vervoer van personen. Ook als u in uw caravan woont vergoeden wij geen kosten en verlenen wij geen hulp.

Wij vergoeden ook geen kosten en verlenen geen hulp als gevolg van sneeuwval en hagel. Maar wel als u op het moment van de schade gebruikmaakt van de caravan en als u hagelschade heeft meeverzekerd.


Eigen risico

Standaard rekenen wij als eigen risico €225,- per gebeurtenis voor caravans en €150,- voor vouwwagens. U kunt er ook voor kiezen om het eigen risico te verlagen naar €0,-. U betaalt dan een iets hogere premie.

Voor hagelschade geldt een extra eigen risico van € 150,-. Als uw caravan een hagelbestendig dak heeft geldt er geen extra eigen risico voor hagelschade.


Pakketvoordeel

Vanaf 2 verschillende particuliere schadeverzekeringen is er al sprake van een pakket. U ontvangt dan een pakketkorting van 8%! Deze korting bieden wij op alle particuliere schadeverzekeringen, zoals: AVP, inboedel, woning, kostbaarheden, ongevallen, cyber, rechtsbijstand, auto, motor, klassieker, reis, boot, golf, caravan en recreatiehuis. Op de verzekeringen van Hiscox (Huis en Kunstverzekering en Holiday Homes) verlenen wij geen pakketkorting. Er zijn nog meer voordelen van een pakketverzekering bij Turien & Co. Zo betaalt u slechts éénmalig poliskosten voor het hele pakket, de premie kan zonder toeslag in termijnen worden betaald en alle verzekeringen zijn onder één dak ondergebracht, wel zo gemakkelijk. 

Verzekering afsluiten

Wilt u de verzekering afsluiten of meer informatie? Neem dan contact op uw assurantieadviseur. Heeft u die nog niet? Zoek dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.
De verzekeringskaart komt voort uit een Europese richtlijn. De verzekeringskaart helpt u in de oriëntatiefase op weg bij de keuze voor een verzekering. De verzekeringskaart biedt productinformatie. Er staat kort en bondig waarvoor de verzekering dekking biedt. Ook vindt u terug wat er van de verzekering is uitgesloten. Heeft u na het lezen nog vragen? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}