Dan Nelson Ah Heguoe9k Unsplash

1Key over NIS2-richtlijn. Wat zijn de gevolgen en hoe kun je je voorbereiden?

In een wereld waar cyberveiligheid steeds belangrijker wordt, staat de nieuwe Europese NIS2-wetgeving centraal. Deze richtlijn, die dit jaar van kracht wordt, is cruciaal voor jouw bedrijf om netwerken en informatiesystemen te beveiligen.

NIS2, een uitbreiding van de oorspronkelijke NIS-richtlijn, richt zich op het versterken van de cyberweerbaarheid in heel Europa. Het omvat een breder scala aan organisaties, waaronder ICT-dienstverleners en bedrijven in vitale sectoren. Deze wetgeving is niet alleen essentieel voor het verbeteren van jouw eigen beveiliging, maar ook voor het behouden van een betrouwbare status als zakenpartner. Voor een grondige risicoanalyse en implementatie van NIS2-compliance, is het belangrijk om de juiste stappen te zetten.

Wil je meer weten over hoe NIS2 jouw bedrijf kan beïnvloeden en hoe je je kunt voorbereiden? Bezoek dan de NIS2-pagina van 1Key ICT Solutions hier.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}