Uitbreiding mogelijkheden beroepsaansprakelijkheid Markel

Markel is een gerenommeerde verzekeraar, gespecialiseerd in zakelijke niche verzekeringen, waaronder beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid.

Vanaf januari jongstleden is het mogelijk om een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering bij ons onder te brengen. En vanaf april jongstleden is het mogelijk om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij ons onder te brengen voor medisch gerelateerde beroepen, technische beroepen en ICT gerelateerde beroepen.

Uitbreiding mogelijkheden beroepsaansprakelijkheid Markel

Wij hebben het aantal mogelijkheden uitgebreid. Zo is het vanaf nu mogelijk om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij ons onder te brengen voor de volgende hoedanigheden/beroepen: werving & selectie bureaus, onderwijskundige, budgetcoaching, budgetbeheer, juridische dienstverlening, marketingadvies en ook diverse consultancy beroepen.

Online af te sluiten
U kunt het product van Markel vergelijken, offreren en afsluiten in ons Financial Lines Portaal. Hier vindt u de polisvoorwaarden en de aanvraagformulieren.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering of over ons Financial Lines portaal? Neemt u dan contact op met onze acceptanten. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 072 5 181 134 of per e-mail aansprakelijkheid@turien.nl.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}