Toevoeging WGA ERD Avéro aan ons inkomensportaal

Wij brengen je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons inkomensportaal. Afgelopen jaar hebben we de tool uitgebreid met de MKB Verzuim Ontzorg Verzekeringen van a.s.r. en Nationale Nederlanden en de WGA Hiaat Uitgebreid Verzekering van a.s.r. en Quantum Leben. En nu introduceren we met trots een nieuwe toevoeging aan ons inkomensportaal: de WGA-eigenrisicodragersverzekering van Avéro.

Verzuim Ontzorg Verzekering & WGA Hiaat uitgebreid
Laten we ook kort terugblikken op de twee inkomensverzekeringen die we het afgelopen jaar hebben toegevoegd namelijk de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering en WGA Hiaat Uitgebreid Verzekering. Heeft jouw relatie nog weinig ervaring heeft met verzuim en wil zich vooral richten op het ondernemen zelf? Dan is de MKB Verzuim Ontzorg Verzekering een uitstekende oplossing. Deze verzekering biedt volledige ontzorging voor zowel de werkgever als de werknemer, inclusief de ondersteuning van een vaste casemanager en vergoeding van re-integratieactiviteiten. In de markt is inmiddels ruim 15% een Verzuim Ontzorg product van alle afgesloten verzuimverzekeringen.

De WGA Hiaat Uitgebreid Verzekering biedt de werknemer financiële aanvulling op hun WIA Uitkering bij langdurige of blijvende arbeidsongeschiktheid. Daarnaast is het voor de werkgever in de huidige arbeidsmarkt, waarin het vinden en behouden van geschikt personeel een uitdaging kan zijn, van cruciaal belang om goede arbeidsvoorwaarden te bieden. De WGA Hiaat Uitgebreid Verzekering is zodoende een waardevolle secundaire arbeidsvoorwaarde.

Verdere uitbreiding van ons inkomensportaal
En we hebben nog meer nieuws! Vanaf nu kun je nog een inkomensverzekering offreren in ons inkomensportaal. Namelijk de WGA-eigenrisicodragersverzekering. Dit product van Avéro is per direct beschikbaar. 

Deze verzekering is vooral interessant voor werkgevers die bekend zijn met de wet- en regelgeving omtrent verzuim. Met dit product heb je als werkgever zelf meer grip op de re-integratie verplichtingen en daarbij horende kosten. Doe er je voordeel mee en maak direct een offerte.

In ons inkomensportaal bieden wij dit product aan voor werkgevers met maximaal 100 werknemers. Voor grote werkgevers hebben we maatwerkoplossingen beschikbaar. Neem in dat geval contact op met onze acceptatieafdeling inkomen.

Shared Expertise
Tot slot willen we je ook graag wijzen op Shared Expertise, ons eigen Casemanagementbureau bij Turien & Co. Onze casemanagers staan klaar om werkgevers te ondersteunen bij alle vraagstukken rondom verzuim. Wil je meer weten over wat zij te bieden hebben? Klik dan hier.

 

 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}