Nieuwemanagersturien 2

Nieuwe organisatiestructuur en nieuwe samenstelling managementteam Turien & Co.

Met het oog op de veranderende markt en de groei van de onderneming heeft Turien & Co. Assuradeuren drie nieuwe afdelingen opgezet.

Een zelfstandige afdeling Inkomen ten behoeve van versterking van de Inkomenspropositie van Turien & Co. Een nieuwe afdeling Product- & portefeuillemanagement, waarin Verzekeringstechniek en Productmanagement elkaar zullen versterken en een nieuwe afdeling Volmacht- en fraudebeheersing. Deze laatste met name ter ondersteuning van de gevolmachtigden van Ansvar Verzekeringsmaatschappij.

CEO Peter van Geijtenbeek: “wij hebben een focus op werkplezier en ontplooiing van medewerkers. Dit toont zich in een gemiddeld dienstverband van 11 jaar en een interne doorstroom van ongeveer 11% per jaar. De groei van de onderneming biedt onze collega’s kansen en omgekeerd groeit de onderneming door de benutting van deze kansen. Ik ben ervan overtuigd dat de uitbreiding van ons management met Zehra Sezen-Berberoglu, Nancy Carels-Koorn en Björn Jalving de onderneming verder brengt in haar ontwikkeling.”

De afdeling Volmacht- en fraudebeheersing

Onder leiding van Nancy Carels-Koorn wordt de nieuwe afdeling Volmacht- en fraudebeheersing opgezet. Volmachten zijn voor Ansvar een onderdeel met een steeds groter belang. De onderneming heeft inmiddels ongeveer EUR 200 miljoen premie waarvan bijna een kwart afkomstig is van door Ansvar verstrekte volmachten. Ook voor de komende jaren is een groei daarin te voorzien. Binnen deze afdeling wordt ook de fraudebeheersing voor de gehele organisatie ondergebracht.

Nancy is een bekende naam in de verzekeringsbranche en was tot voor kort werkzaam als Manager Quality & Risk Control bij One Underwriting (Aon). Tevens is zij docent en medeontwikkelaar opleiding Gevolmachtigd Agent op het gebied van fraudebeheersing. “Vandaar dat zij voor ons een perfect fit is voor deze functie. We zijn erg blij om haar te mogen verwelkomen binnen onze organisatie en wensen haar ook veel succes en plezier” aldus CFO Femke Bakker.

De afdeling Product- & Portefeuillemanagement

Een andere afdeling die veranderingen doormaakt is de afdeling Verzekeringstechniek. Deze afdeling is het hart van het verzekeringsbedrijf. Premies en condities worden hier getoetst voordat deze het levenslicht zien, ook wordt binnen deze afdeling het acceptatiebeleid gevormd en de risk appetite bewaakt (en waar nodig met herverzekering afgedekt). Onder leiding van Björn Jalving, tevens onze innovatiemanager, wordt de afdeling omgevormd naar Product & Portefeuillemanagement. Hiermee ontstaat een afdeling waarin 12 commercieel en technisch productspecialisten samenwerken. Ook de Chief Underwriting Officer Ron Kok blijft een belangrijke rol binnen deze afdeling houden. Naast een indrukwekkend track record op commercieel gebied heeft Björn de onderneming een koppositie in de markt gegeven op het gebied van Financial Lines en Inkomensverzekeringen.

De afdeling Inkomen

De sterke groei van het inkomensverzekeringsbedrijf rechtvaardigt een afzonderlijke afdeling. Alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden uit de huidige acceptatie- en schadeafdeling worden overgeheveld naar de nieuwe afdeling Inkomen, die onder leiding van Zehra Sezen-Berberoglu wordt opgezet. Ook het casemanagementbedrijf Shared Expertise valt hieronder. Voorzien wordt dat het Inkomensbedrijf ook een eigen ICT scrumteam toebedeeld krijgt om dedicated de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van inkomensverzekeringen te ondersteunen. Zehra heeft jarenlange ervaring als leidinggevende binnen het schadebedrijf en heeft daarin met een uitstekende dienstverlening bijgedragen aan de erkenning van Turien & Co. als een van de beste serviceproviders in Nederland.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}