Aanzienlijke verlaging Beperkt Casco premie Primair XL en Prima XL autoverzekeringen

In de gehele verzekeringsbranche zien we het terug. Maatschappijen die de premies van hun autoverzekeringen verhogen. Toenemende letselclaims en hogere herstelkosten zijn hier enkele oorzaken van. Om over de inflatie nog maar te zwijgen. Maar we zoeken natuurlijk continu naar mogelijkheden om de premie beheersbaar te houden. Dat zullen we ook blijven doen.

Premieverlaging nieuwe verzekeringen Beperkt Casco
We hebben vandaag goed nieuws voor relaties die graag de auto op Beperkt Casco condities willen verzekeren. We gaan namelijk voor nieuwe Primair XL en Prima XL autoverzekeringen de Beperkt Casco premies aanzienlijk verlagen. De verlaging is per situatie en voertuig verschillend, maar we gebruiken niet voor niets het woord aanzienlijk 😉. De nieuwe premies gelden vanaf 8 februari aanstaande en zijn zoals gewoonlijk eenvoudig te berekenen via Mijn Turien. 

Nu nog beter in de markt
Dus doe er je voordeel mee en profiteer van deze nieuwe premies naast natuurlijk de zeer uitgebreide dekking en voorwaarden die je al van ons gewend bent. Download hier onze brochure en zie waarom onze autoverzekeringen al jaren toonaangevend zijn in de verzekeringsmarkt.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}