Pexels Dziana Hasanbekava 5480712

Stormschade door storm Eunice?

Ons land is afgelopen weekend geteisterd door storm Eunice. Het was een uitzonderlijke storm die veel schade heeft aangericht.

Heeft u onverhoopt toch schade? Erg vervelend natuurlijk, maar weet dat we hierop voorbereid zijn. Of het nu schade is aan de auto, woonhuis of inboedel. Onze hulplijnen zijn 24 uur per dag te bereiken. Lees hieronder wat u moet doen bij schade.

Schade aan de auto

Als u te maken krijgt met schade dan wilt u snel geholpen worden. Dit is namelijk al vervelend genoeg! Het melden van een schade kan op verschillende manieren. Kijk hier hoe de schade kan worden ingediend.

Schade laten repareren
Een schade aan uw auto laten repareren kan door een afspraak te maken via Schadegarant. Door de samenwerking met Schadegarant heeft u de mogelijkheid om uit een landelijk netwerk van meer dan 1.500 Schadegarantbedrijven te kiezen. De schade kan snel en vakkundig worden hersteld bij één van de aangesloten bedrijven.

Maak direct online een afspraak voor schadeherstel


Schade aan Woning of inboedel

Heeft u schade aan uw woning of inboedel? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen met onze Woonservicelijn. Zij zorgen dat u direct wordt geholpen en dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld. U kunt onze Woonservice bereiken op het telefoonnummer: 072 5 181 929.

Voordelen Woonservice

  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaarheid.
  • Direct hulp bij calamiteiten en brand-, water- en stormschade.
  • Zorgt voor directe noodreparaties bij spoedsituaties.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}