Naverrekenen inkomensverzekeringen

Om onze dienstverlening verder te verbeteren gaan wij dit jaar de naverrekening voor de inkomens-verzekeringen digitaal uitvragen en verwerken. Voorheen ontvingen u en uw relatie(s) in januari een brief met het formulier “verzoek naverrekenen”. Dit jaar sturen wij uw relaties per e-mail een verzoek via het Werkgeversportaal. Wij gaan dit verzoek binnenkort versturen. Dit bericht wordt alleen naar uw relatie(s) gestuurd. Wilt u weten welke relaties wij hebben aangeschreven? Dan kunt u een overzicht opvragen via de afdeling Acceptatie Inkomen. Let op: de uiterste aanleverdatum voor de naverrekening is 1 juni 2021.

Voortaan via Werkgeversportaal
Behalve de collectieve ongevallenverzekeringen, zullen wij voor de naverrekening van de inkomensverzekeringen voor alle producten gebruikmaken van ons Werkgeversportaal. De collectieve ongevallenverzekering wordt apart met een formulier uitgevraagd.

Ziek- en herstelmeldingen Werkgeversportaal
Een van de voordelen is dat werkgevers met een combicontract bij de aangesloten arbodiensten een werknemer maar één keer hoeven ziek te melden in het werkgeversportaal. De meldingen worden vervolgens automatisch doorgegeven aan de betreffende arbodienst. U hoeft dus niet apart meer een melding te doen bij de arbodienst.

Werkgevers met een los arbocontract bij één van de aangesloten arbodiensten of werkgevers die een arbocontract hebben bij een niet aangesloten arbodienstverlener dienen twee keer de ziekmelding door te geven. Eenmaal aan de betreffende arbodienst voor de begeleiding en eenmaal aan Turien & Co. voor de beoordeling van de uitkering.

Inmiddels zijn er meerdere arbodiensten aangesloten op het Werkgeversportaal:
  • ArboNed
  • Zorg van de Zaak
  • RegioPoortwachters
  • ArboAnders
  • Perspectief (Nieuw!)
Planning aansluiting 2021
  1. Assist Verzuim (voorheen WorkingStyle)
  2. De Arbodienst
  3. Preventivo
Meer informatie
Twijfelt u over een arbocontract? Wilt een bestaand contract laten omzetten? Of heeft u vragen over de naverrekening van uw inkomensverzekering? Neemt u dan contact op met onze afdeling Acceptatie Inkomen via inkomen@turien.nl of 072 5 181 963.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}