Nieuw: Personenautoverzekeringen XL, klaar voor de toekomst!

Wij zijn verheugd én trots te kunnen melden dat na een project van drie jaar vandaag onze nieuwe autoverzekeringsproducten online via Mijn Turien afgesloten kunnen worden. Een volledige nieuwe autoverzekeringslijn, met als doel voor elk risico een op maat gemaakte premie aan te kunnen bieden. Bij de productontwikkeling zijn we geïnspireerd door de auto-industrie. We willen de producten voor de klant herkenbaar houden en tegelijkertijd de producten vernieuwen op basis van de laatste inzichten en technologie. De nieuwe autoverzekeringen krijgen voortaan de toevoeging XL.

Een begrip in de markt
Al decennia is de PPP-lijn een succes. De Primair autoverzekering is met name geschikt voor (jong) gebruikte auto’s, de Prima voor nieuwe auto’s en de Premium voor exclusieve auto’s. Qua uiterlijk blijven de producten dan ook herkenbaar. De technologische ontwikkelingen in de automarkt, nieuw ontwikkelde modellen en inzichten en de opkomst van de elektrische auto waren de aanleiding voor een upgrade onder de motorkap.

De PPP-lijn is voor veel adviseurs en klanten een begrip in de markt. Ook de nieuwe generatie autoverzekeringen is op basis van deze bekende formatie en wordt daarmee de Primair XL, Prima XL en Premium XL. De productnamen blijven, maar op het gebied van de voorwaarden en premies zal er een hoop veranderen. De dekking wordt op diverse punten uitgebreid en de voorwaarden zijn nog beter leesbaar. Daarnaast voegen wij een elektrische autoverzekering toe aan ons productenpalet, de Prima XL Elektrische autoverzekering. Bekijk hier de productvergelijking.

Selectie van uitbreidingen:

  • Standaard 36 maanden aanschafwaarde- en/of nieuwwaarderegeling bij Prima XL, Prima XL Elektrisch en Premium XL. Uitbreiding mogelijk tot 60 maanden.
  • No-claimbeschermer optioneel bij Prima XL en Prima XL Elektrisch.
  • Laadpaal en connector meeverzekerd bij Prima XL Elektrisch.
  • Dekking Pechhulp Nederland in geval van lege accu bij Prima XL Elektrisch.
  • Dekking fiscale bijtellingsbeschermer bij Prima XL Elektrisch.

Fijnmazige premieberekening
De automarkt is sterk aan het veranderen. Auto’s worden in toenemende mate voorzien van technologie. Denk hierbij aan parkeersensoren, lane assists, adaptieve koplampen en distance control. Gezamenlijk noemen wij deze systemen ADAS (Advance Driver Assistance Systems). De verwachting is dat deze systemen in de toekomst voor minder ongelukken en daardoor voor minder letselschades zullen zorgen, maar dan zal de schade aan de auto zelf in veel gevallen hoger uitvallen. Dit komt doordat ook de technologie vaak vervangen moet worden en vervolgens opnieuw moet worden ingesteld. Hierbij verschillen de herstelkosten per merk, model, type en bouwjaar van de auto sterk. Ook zal de impact sterk per rijhulpsysteem verschillen.

Bij de XL-autoverzekeringen worden de premies daarom beter afgestemd op de specifieke auto met al zijn (veiligheids-)systemen. Hiervoor hebben wij een innovatief algoritme ontwikkeld dat gebruik maakt van een veelheid aan data over de auto. Dit doen we op basis van verschillende autokenmerken, informatie over de verzekerde en demografische gegevens. Op basis van deze schadelast kunnen we voor uw relatie vervolgens een op maat gemaakte premie berekenen.

Diefstalpreventie
Voor de beveiliging is voor ons niet alleen de waarde van de auto leidend, maar de diefstalgevoeligheid in combinatie met de waarde, ingebouwde beveiliging en leeftijd van de auto. Aan de hand van een geavanceerd model bepalen wij per auto de diefstalgevoeligheid en de minimale beveiligingseis waaraan de auto voor de verzekering moet voldoen. Hiermee neemt de kans op diefstal sterk af. Voldoet de beveiliging van de auto nog niet, dan hebben wij gespecialiseerde partners in ons netwerk om er voor te zorgen dat de auto adequaat wordt beveiligd.

Klaar voor de toekomst
Met onze verbeterde PPP-XL-lijn zijn we klaar voor de toekomst. Naast dat we de vermogende particulier met een bijbehorende premium auto nu een nog betere propositie aanbieden doen we dit voortaan ook voor klanten met een auto in het rijkgevulde middensegment. 

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}