Markel 1

Turien & Co. maakt bestuurdersaansprakelijkheidspalet compleet met Markel

Niche-verzekeringen, daar legt Turien & Co. al jaren de focus op. En met succes! Door niet alle verzekeringen zelf te ontwikkelen, maar samen te werken met gerenommeerde partijen kan Turien & Co. een complete en diverse verzekeringspropositie aanbieden aan haar assurantieadviseurs.

Deze maand heeft Turien & Co. het productaanbod versterkt met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Markel. Markel heeft in de afgelopen tien jaar een sterk trackrecord opgebouwd op het gebied van zakelijke aansprakelijkheid in de Nederlandse markt. “We zijn dan ook zeer blij om deze verzekering aan onze propositie toe te voegen. We kiezen bewust voor de partners waarmee we samenwerken. Het is belangrijk dat we elkaar versterken en wat extra’s kunnen bieden aan onze adviseurs”, aldus productspecialist Audrey Papa van Turien & Co. “Markel biedt bijvoorbeeld net weer andere mogelijkheden voor bepaalde risico’s, zoals een product specifiek voor VVE’S. Daarnaast kunnen zij ook startende verenigingen en stichtingen verzekeren en bieden zij een concurrerend product voor NV’s en BV’s. Met de toevoeging van Markel biedt Turien & Co. haar verzekeringsadviseurs naast Hiscox, Chubb, CNA en Zurich alle smaken op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid.

Turien & Co. geeft aan van plan te zijn de samenwerking verder uit te breiden. “De verwachting is dat we in het voorjaar ook de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Markel gaan voeren, maar hierover later meer” .

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}