Premium Wonen: waardevolle bezittingen vragen niet om standaard verzekeringen

De gemiddelde inboedel- of woningverzekering kent vaak maximale vergoedingen voor bijvoorbeeld lijfsieraden, kostbaarheden en vervangende woonruimte. Deze maximale vergoedingen zijn voor veel consumenten afdoende. Heeft u klanten waarvan de herbouwwaarde van de woning de € 500.000 overstijgt of waarvan de inboedel meer waard is dan € 150.000? Dan zijn standaard verzekeringen lang niet altijd passend. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij Premium Wonen ontwikkeld.

Een verzekering afgestemd op de doelgroep
Een onder een architect gebouwde vrijstaande woning voorzien van de nieuwste domotica en een statige tuin. Een monumentaal grachtenpand met veel authentieke details en hoogwaardige design meubels. Of juist een modern appartement met een industriële look en een volledige wellness faciliteit. Het zijn enkele praktijkvoorbeelden van situaties die passen bij onze Premium Wonen verzekeringen. Dit is een kleine greep uit de dekkingselementen die bij uitstek aansluiten op deze voorbeelden:

  • Wanneer de woning onverhoopt korte of langere tijd niet bewoonbaar is, biedt Premium Wonen gelijkwaardige vervangende woonruimte. Zodat uw klant niet aan comfort hoeft in te leveren.

  • Na een forse brandschade kan uw klant te maken krijgen met archeologische verplichtingen. Als de bodem door graafwerkzaamheden dieper dan 30 cm verstoord zal worden is archeologisch onderzoek volgens de Wet op de archeologische monumentenzorg verplicht. Eerder mag niet met de herbouwwerkzaamheden worden begonnen. Op de Premium woningverzekerd is uw klant voor deze kosten verzekerd.

  • Geen maximering voor audiovisuele en computerapparatuur en ruime verzekeringsmogelijkheden voor lijfsieraden, kunst en kostbaarheden.

Van overstromingsschade tot digitale schade
Of het nu gaat om de strijd tegen het water of de strijd tegen cybercriminelen; Premium Wonen gaat met de tijd mee en anticipeert op opkomende risico’s. Met als doel uw klant te ontzorgen.

De Premium woning- en inboedelverzekering bieden sinds 1 januari 2020, als enige Nederlandse verzekeraar, volledige dekking tegen overstromingsschade: de schade die het gevolg is van het buiten haar oevers treden of overlopen van meren, rivieren, kanalen en sloten. De schade die het gevolg is van het bezwijken, overstromen of falen van waterkeringen zoals duinen, dijken, dammen, stormvloedkeringen en sluizen is ook verzekerd.

Op onze inboedelverzekering bieden wij tenslotte een dekking voor datarecovery. Zijn de vakantiefoto’s van uw relatie beschadigd geraakt bijvoorbeeld door een brand- of waterschade dan zijn de kosten voor datareconstructie verzekerd! Behoefte aan een volledige cyberverzekering die ook dekking biedt bij onder meer cyberafpersing of online reputatieschade? Dan kan uw klant kiezen voor de CyberCare Polis.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}