Nieuwsbrief Header Inkomen2

Uitbreiding offerteportaal inkomen met verzuim-ontzorgverzekering van Quantum Leben

Goed nieuws! U kunt nu ook de MKB verzuim-ontzorgverzekering van Quantum Leben in ons portaal afsluiten. Naast de al bestaande MKB verzuim-ontzorgverzekeringen van a.s.r. & Nationale Nederlanden. Daarnaast hebben we nog een aantal andere ontwikkelingen voor dit product. Benieuwd hier naar deze ontwikkelingen en de voordelen. Lees dan snel verder.

Quantum Leben
Afgelopen maand introduceerde Quantum Leben de MKB verzuim-ontzorgverzekering op de markt. En vanaf vandaag kunt u dit product direct offeren en afsluiten in ons portaal. Naast de al bestaande conventionele verzuimverzekering en WGA hiaat uitgebreid verzekering van Quantum Leben. Goed om te weten is dat alle producten van Quantum Leben ook in combinatie met inkomensverzekeringen van andere risicodragers zijn aan te vragen. Combineren is dus mogelijk.

“Het MKB worstelt met verzuim en verzuimmanagement. We zien een forse groei in de vraag naar de Verzuim-ontzorgverzekering en de bijbehorende dienstverlening. Quantum Leben is een relatief nieuwe aanbieder in de collectieve inkomensmarkt. De introductie van onze Quantum Leben Verzuim-ontzorgverzekering maakt ons productenpalet in de collectieve inkomensmarkt compleet,”
- Arjen van Dun, Sales Director van Quantum Leben.

Doel en doelgroep voor de MKB verzuim-ontzorgverzekering 
De MKB verzuim-ontzorgverzekering is een uitstekende oplossing voor de kleine werkgever. Juist omdat deze werkgevers vaak geen eigen HR medewerkers hebben, die bij alle verzuimvraagstukken de werkgever ondersteunen. De MKB verzuim-ontzorgverzekering zoals de naam al zegt voorziet in deze behoefte. Hieronder nogmaals de voordelen op een rij:

  • Eigen casemanager voor zowel de werkgevers als werknemer.
  • Extra premiestabiliteit.
  • Poortwachterproof.
  • Complete vergoeding van de re-integratie activiteiten zoals interventies.
Kortom veel meer duidelijkheid en ondersteuning bij arbeidsongeschiktheid van een werknemer. Waardoor de werkgever, maar ook de arbeidsongeschikte werknemer zoveel mogelijk wordt ontzorgt.

Zorg van de Zaak
Het afgelopen jaar is de interesse voor de MKB verzuim-ontzorgverzekering toegenomen. Dit product was bij ons alleen af te sluiten met het uitgebreide arbodienstverleningspakket van ArboNed. Ook dit aanbod wordt verder uitgebreid. Je kunt de MKB verzuim-ontzorgverzekering nu ook in combinatie met het uitgebreide arbodienstpakket van Zorg van de Zaak aanvragen. Binnenkort staat deze in ons portaal.

Preventiepakket
Tenslotte nog een laatste nieuwtje over dit verzekeringsproduct van Nationale Nederlanden. Nationale Nederlanden biedt provinciaal ook de MKB verzuim-ontzorgverzekering aan in combinatie met een preventiepakket. Dit product gaan wij ook aanbieden via onze volmacht van Nationale Nederlanden. De komende periode worden zowel ArboNed als Zorg van de Zaak toegevoegd in ons portaal. Deze pakketten bieden extra ondersteuning om verzuim te voorkomen. Wil je meer informatie over onze MKB verzuim-ontzorgverzekeringen? Neem dan contact op met de acceptatie inkomen afdeling 072 5 181 963 of via inkomen@turien.nl

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}