Onzekerheid levering onderdelen door coronavirus

Voor schadeherstelbedrijven zorgt de uitbraak van het coronavirus voor onzekerheid over de levering van onderdelen. Steeds meer fabrieken die auto-onderdelen produceren draaien op lagere capaciteit of besluiten om tijdelijk helemaal te sluiten.

De productie stagneert dan en onderdelen worden niet of later geleverd. Dit heeft impact op de planning en doorlooptijden van schadeherstelbedrijven. Hoe we hiermee om moeten gaan hangt af van de impact van de schade. Schadegarant heeft met hun netwerk het volgende afgesproken:

  • Rijdbare schade
    Als de auto nog veilig over de weg mag rijden zal het schadeherstelbedrijf de afspraak voor het herstel uitstellen totdat alle onderdelen geleverd zijn. Wij vertrouwen dan op het begrip van de klant voor deze situatie.

Niet rijdbare schade
Als de auto vanwege de schade niet meer over de weg mag rijden zal het schadeherstelbedrijf in overleg met de verzekeringsmaatschappij naar een passende oplossing zoeken.

Vind een assurantieadviseur

Turien & Co. werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

Er is iets mis gegaan bij het ophalen. Probeer het later nog eens.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor
Toon contactinformatie
{{advisor.Phone}}